![]() |
|
307 1.4 HDİ ALMAK İSTİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 18:25 |
|||
süper espri çok güldüm kundun kardeş |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
KeŞke ayrı ayrı yazsaydında kime ne dediğini anlayabilseydim gerçi doktorsun normeldede ne yazdığını anlamak çok zor olur reçete falan
![]() |
||||
![]() |
||||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|||
Kundun; orada sana yazdığım hangi 1.6 ları geçtiğim kısmı. 307 ile ilgili kısım ise polatkaptan içindir. Sen bir kere daha oku istersen.
|
||||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
abi merhabalar öncelikle yeni almayı düşündüğünüz 307 şimdiden hayırlı olsun :)
bir 1.4 hdi kullanıcısı olarak aracın kasaya göre ağır kaldığını bende söyliyebilirim birde bizim gibi 225 45 17 lastik takmak gibi hata yaparsanız işte hiç kalkmaz o araba :D benimde tercihim 1.6 olmanız yönünde olur biz alırken 1.6 yoktu sanırım 2005 yılında sonradan çıktı diye biliyorum 1.4 lerde gaza basınca 1 veya 2 saniye sonra algılıyo bencede 1.6 110 hp :) Düzenleyen the_beKKo - 10 Şubat 2010 Saat 11:41 |
||||
![]() |
||||
|||
MERHABA BEN EDA KURT PEUGEOT
BAYKARALAR OTO ( LOJİSTİK) Departmanındayım
Mesajınızı gördüm ve ilgimi çekti...Uygun fiyatlarda 307 model araçlarımız var...Size elimizden desteği en iyi şartlarda sunucağımızdan emin olabilirsiniz..
Randevu talep etmek isterseniz bize ulaşabileceğiniz Tel: +90 (212) 614 47 47 Pbx
< id=EC_3 style="FONT-SIZE: 10pt; WIDTH: 250px; HEIGHT: 17px" scrollAmount=4 scrollDelay=5 direction=right =slide loop=1>Fax: +90 (212) 578 80 44
< id=EC_3 style="FONT-SIZE: 10pt; WIDTH: 250px; HEIGHT: 17px" scrollAmount=4 scrollDelay=5 direction=right =slide loop=1>
|
||||
![]() |
||||
mertbarış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
|||
pejoların hepsi güzeldir 1.6 güzel 1.4 araçlar motoruna göre gider önemli degil
|
||||
![]() |
||||
|||
bence 307 olsun çamurdan olsun hepsi mükemmel ama imkan varsa 1.6 olsun 1.4 kötü araba değil ama 1.6 nın yanında zayıf kalıyor belkide 1.6 çok kuvvetli
|
||||
![]() |
||||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|||
Ben güzel olup olmadığını savunmuyorum Polat Bey! Artılarını ve eksilerini belirtiyorum.. Madem az yaktırmaya çalışarak yavaş gidiyorsunuz;öyleyse neden performans istiyorsunuz.Ayrıca servis size 1.4 HDI'ın daha fazla yaktığını belirtmiş.Peki yol bilgisayarının net bilgi vermediğini belirtmedimi?
1.4-1.6 motor;kullanıma göre az yahut fazla tüketimi kullanıcının elindedir.Bu muhakkak..
Burada Mert Bey'e tecrübeli olduğum 307'ler konusunda yardımcı olmaya çalıştım.Ne kendi arabamı övmek ne de başkalarının arabalarını yermek için yazmadım.
|
||||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||||
![]() |
||||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|||
Her şeye rağmen soğuyacak, uzak durulacak bir araba değil 307. Yorumlar kafanızı karıştırmasın bence. "Eğer imkan varsa" 1.6 öneriyorum ben.
İkinci bir konu var; 1.4 ve 1.6 lar aynı kasa ağırlığında olduğu için 1.6 performans olduğu kadar yakıt anlamında da 1.4'den daha avantajlı oluyor. Bu yönleriyle 1.6 daha akılcı bir seçim bana göre.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ankara istanbul arasını 1.6 hdi 307 ile 50 tl ye gittim sıfır depo ankaradan aldım istanbulda opetten 20 tl aldım 3.2 litre 85 km sabit süratte daha yeni antalyadan izmire gittim sıfır depoya 55 tl mazot koydum 90 km hızda 638 km yol yaptım 3.1 litre ortalama ile tamamladım bence sizin 1.4 hdi motor 1.6 dan fazla yakıyor gerçe bunu yetkili servisi bile söylüyor neyse araçtan soğumaya gerek yok herkezin aracı kendine güzeldir ama 110 hp dizel gerçekten güzel öyle olmasa 1.4 aracımı satmazdım |
||||
![]() |
||||
|||
Polatkaptan ve kundun; gaza gelmeden önce yazılanları iki kere okumanızı tavsiye ederim; 1.6 307yi geçtm diye bir şey yazmadım, geçtiğim araba toyota corollaydı hatta yürür halde golfle dahi kapıştık. Pilotaj mı dersiniz performans mı dersiniz, şans mı dersiniz bilemem ama arabamda 3 kişi varken oldu bunlar. |
||||
|
||||
![]() |
||||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|||
Bende 1.4 HDI 70 hp 307 sahibiyim.Yorumları okudum araçtan soğudum açıkcası. Bu aracı 2006 aralık ayı itibari ile kullanıyorum.Şu ana kadar bir sıkıntıya sokmadı beni. Bir tecrübeden bahsedecek olursam;geçtiğimiz yaz 6 kişi 40 derece altında klima açık şekilde İstanbul-Ayvalık-İstanbul yol yaptım ve ordaki yazlık geziler dahil toplamda 150TL'lık mazotla yolculuğu tamamladım.Performans kaybı yaşamadım yolda.Eğer çok bir performans beklenmiyor ve yakıtı düşük olsun derseniz 1.4 HDI,performans istenip yakıt hafif oynasın diyorsanız 1.6 HDI tavsiye ederim.
Bir kıyaslama isterseniz;
1.4 HDI->İstanbul-Ankara=65TL
1.6 HDI->İstanbul-Ankara=80TL
(3 ay öncesi tecrübe edilmiştir)
Megane ile karşılaştıracak olursak;performans ve yakıt yönünden 307 ile boy ölçüşemez.
|
||||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||||
![]() |
||||
|||
sen birde 110 hp kullan bak ne oluyor sanki 2000 motor süper bir araçtır
|
||||
![]() |
||||
mertbarış ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertbarış
|||
evet arkadaslar deneyimli arkadaşlar var cevap yazan yazmayan herkese teşşekkür ederim cevabımı aldım aracıda test ettim araç 1.4 pedala bastıgın gibi cevap vermiyor ki düz yolda 4 kisi idi ve rampada bu araç gitmez bence vites düsürmen gerekir megan 2 dizelinide kulandım megan göre çok düsük ve araç sahibine almadıgımı belirttim herkese hayırlı pazarlar |
||||
![]() |
||||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|||
|
||||
206 HDİ 1,4
|
||||
![]() |
||||
|||
araba 210 km yi çok rahat yapyor
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
eğer benim 110 hp geçecek 1.4 varsa ruhsatı koyarım ortaya ister kalkış ister uzun yol
|
||||
![]() |
||||
|||
Doktor kusura bakma ama 1.4 hdi la hangi 1.6 yı geçtin merak ettim
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |