![]() |
|
206 CC CD Çalar Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2010 Saat 21:37 |
benim araç orjinalken her markadan 5 er tane aldım denedim. En güzeli tdk mavi olanlar :).. birde cd yi dibine kadar yazmayın.. gerçi en sonunda şalterler atıp dvd ye geçmiştim ama :) :)
|
|
![]() |
|
emreogretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. 206 CC aracımın cd çaları kopya cd okumuyor. Orijinal cd çalarını kullanıyorum. Kopya cd markası SOny ve Nero ile yazdım. Yine de olmuyor. Kafasına göre bazen okuyor bir iki şarkı, sonr ayine bozuluyor. Servisteki biri orijinal cd okur dedi gittim orijinal cd aldım onda da kafasına göre okudu okumadı. Sorun ne olabilir? Bu sorunla karşılaşan ve çözüm yolu önerebilecek bir arkadaşımız var mı?
|
|
Emre
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |