![]() |
|
yurt dısından arac getırtmek!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2010 Saat 01:35 |
6 AYDA BIR GIRIS CIKIS OLAYI KALKTI BILGINIZE ;)
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öyle bi imkanın varsa cıkar bi son model keyfine bak 106'yı burdanda alırsın..
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
evlenirse teskere basit
![]() hatta getirtmişken B16B getirt yanında bir de onu da ben alayım ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
hatun un TR de ikamet teskeresi alması şart. bence ideal olan 6 ayda bir çıkış ve giriş yapmak. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
yabancı bir hatun bul bas nikahı aracı benim diye TR ye soksun M li plaka ile gezersin
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Yurt Dısında Cok Guzel Araclar Var..Degerini Biliyorlar Burdan Bakınca Fiyatları Cok Ucuz Ama Buraya Geldiginde İsler Degisiyo..Gümrük Satıslarınıda Takip Edebilirsin Kardesim.Saygılar...! |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Bir abim var bu işler ile ilgilenen istediği aracı getiriyor almanya amerika vs.
sen sadece burada aracın verigisini ödüyorsun
ordan ne kadar ucuza alırsan al tr deki fiyatı ne ise onun verigisini ödeyeceksin
istersen telefonunu vereyim konuş
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
en son duydugumda arabanın 6 ay burada kalıp 6 ay yurtdısında kalması gerekiyomuş herkes 6 ayda bir giriş çıkış yaptıgı için böyle yapılmış
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
6 ayda bır gırıs cıkıs yapılırsa arac burada kullanılabılınıyor dıe duymustum ama ne derece dogur tam ogerenemedım.... |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sfk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: GeBzE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
yurt dısında kuzenımde olan 106 gtı aracı buraya getırsem bana ne gıbı masraf cıkarır? plaka,ruhsatta ıslem..vs. (yesıl pasaportum var)
Düzenleyen sfk106 - 15 Ocak 2010 Saat 20:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |