|
engine start button |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2010 Saat 01:51 |
sorun yaşanacak bir problem çıkaracağını düşünmüyorum sadece marşa start ı isterse butondan istersen kontaktan yapma ayrıcalığı yaşatacak |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Kifanhom
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın alt yapısı ( yani megane II ler falan gibi ) buna göre yapılmamış ise engine button tavsiye etmiyorlar genellikle
mutlaka daha sonra sorun yaşarsın |
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
ya aslında buldum 19 liraya da cok dandik geldi gözüme biraz orj bişey olmasını istiyorum
|
|
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
hadi abi sen yayları bana bırak bak nasıl satıyorum
|
|
|
|
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
206 için olanıda varmı bunun? gayet hoş olur...
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben sitemizden en çok ürün satan olabilirim
hadi abicim bende ürün satısı konusunda sana karsıyım ben neredeyse komple arabanın bütün parcalarını burdan sattım. angel, ledli stop, bijon, kule gergisi, jant, filtre, filtre kazanı, teyp bencede orjinal almana gerek yok ucuzları var 30 40 liralık onlardan alabilirsin. |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
illaki honda olmasına gerek yok. universal olanları var bunların
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
hayırlı alışlar harun
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı alışlar...
|
|
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
ben forum kirliliği olsun diye konu açmıyorum.... onu anlatmak istedim... |
|
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw 2 tane satış olmuş toplam. sen de onu habire başımıza kakıyon.
50 ürün içinde 2 satış %4 eder. yuhhh. 6-7 ilan ben verdim sadece. ancak yayları satabildim. öldüm fiyatına... Düzenleyen h_307 - 06 Ocak 2010 Saat 23:25 |
|
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
siteye ilk üye olduğum zamanlarda tolga abiye 106 pandizotu ve 4 tane kolon göndermiştim.. sen yanlış hatırlıyorsun abi ... |
|
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
50 tane satılık ilanı var. herşeyin fiyatı uygun. yaprak kımıldamıyo.
4 tane yay başıma bela oldu. zor sattım. hem de pejo yayı. yani şimdi pejo sitesine honda parçası satmaya kalksam hiç alan olmaz. yok burası şöyle olanı lazımdı. düğmenin içi mavi olanı varmı...vs. |
|
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
alacam ki arıyom abi =) |
|
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Harun, biz şimdi sana bunu nerden bulalım ?
diyelim ki buldum, alacan mı ? |
|
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |