![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 Saat 11:00 |
arabayı sattım, kusura bakmayın. arabayı satınca artık siteye girmiyordum..
konu kilitlenip çöpe gidebilir |
|
![]() |
|
serkansevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() |
sadece lastikleri satıyor musun
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
satmaya gönlü yok heralde...
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() |
ben de satma derim fakat boyat. mesela jant göbeğini ve oyuk olan yıldızı yani işlenmiş olan iç kısmı, bijon kafaları gibi komple gri olsa hoş durur. (canlandır kafanda güzel duruyo harbi.)
|
|
![]() |
|
serkansevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() |
sadece lastiklerin fiyatıne
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
selamlar... lastiklerin durumu nasıl? fiyat versen iyi olur. zira almayı düşünüyorum ama az fiyat veririm hoşuna gitmez diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() |
satılan malın fiyatı olur. olmazsa olmaz !!!
Düzenleyen neo - 21 Şubat 2010 Saat 21:18 |
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
bence her ikiniz de önce kendinizi tanıtısanız en iyisi olur. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() |
hayırlı satışlar,güzel görünüyor.neden satıyorsun
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() |
hayırlı satışlar
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() |
hayırlı satışlar.gönlünden geçen fiyatı yazarsan iyi olur.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() |
h.satışlar izzet
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() |
Bu arada aracta fena duruyor maşallah
|
|
![]() |
|
![]() |
HAYIRLI SATISLAR
|
|
![]() |
|
![]() |
Merhaba Aracımdaki 17 jant ve lastikleri satıyorum..
![]() 205 45 17 lastik ebatları ve Kumho Markası Jantların markası Barracuda'dır... Jantların kenarlarında kaldırıma değmesinden dolayı bazı yerlerde çizilme, sürtünme meydana gelmiştir.. Aklımda bir fiyat yok.. Teklif verebilirsiniz.. İzzet Söğütlü Saygılarımla Düzenleyen EmRaH - 05 Ocak 2010 Saat 15:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |