![]() |
|
307xr yol bilgisayarı nasıl olur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 11:35 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun Hocam
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
benimde artık bir yol bilgisayarım oldu. arkadaş sagolsun pc ye bagladı aktif hale getırdı cok güzel calışiyor komple kol almadım arka sılecek calıştıran dügmeyi c4 ün dügmesini taktım yaptıracak olan varsa dügmeyi degiştirsin yeter kople almaya gerek yok yada dışarıdan tek dügme takabilirler
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
bugun baglattıracam inş calısır teşekkürler
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
PP2000'e bağlayıp yol bilgisayarı aktif edilirse büyük ihtimal çalışır.
|
||
![]() |
||
|
bende konuyu okuduktan sonra c4 kolunun dügmesini taktım aynısıydı ama calışmadı güncelleme şart galiba güncelleme yapıldıktan sonra calışırmı arac 2003 model xr 307..
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
zaten sensörler içerdende dışardanda rahatlıkla görülebilirler görüşe engel olmasada oldukça yer kaplıyorlar arkadaşlarında dediği gibi bu sensörler yoksa kol yada yazılım bişey değiştirmez
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
Yani ben o silgeç kolunu alsam 3 satır ekran alsam olacak mı ?
bitek o eksik aracımda :((
|
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Benim aracımda da XR fakat yol bilgisayarı var.
|
||
![]() |
||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
|
Merhaba Arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış olacağım ama arayıp bulamadığım için soruyorum.
Bende malum 206 XR modeli var 1.4 Bunlarda yol bilgisayarı aktif hale getirilebiliyormu ? Yani bi com2000 ve 3 satır ekran alsam yazılım attırsam yeterli olurmu ? Benim şuanki mevcut ekran resimdeki gibi ve sadece saati gösteriyor. ![]() |
||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
||
![]() |
||
elerot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
ya dün gece baktım aynanın arkasında bi boşluk var. sanırım donanım ya bozuk ya da orası donanım yuvası gece baktım pek anlamadım velhasıl zaten koldaki düğmeden ayarlama yapamadım sanırım donanım yok... :)
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Buraya kadar okudum okudum heveslendim ta ki bu son cümleyi görene kadar
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Kesin konusmayim ama XR modellerde yok. |
||
![]() |
||
elerot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
çok teşekkür ederim hocam. bu tip sensörlerin aynada olduğunu sölemişlerdi bi ara demek o ara ihtiyaç duymamımış bu bilgiyi aklıma not etmeye :D arabaya indiğimde kontrol edeceğim ancak sanmıyorum benim modelde olduğunu?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Dikiz aynasinin arkasinda bulunan yuvarlak sey yagmur-far sensorumuz oluyor. Varsa vardir yoksa yoktur ![]() Bu arada, imza kismimda bulunan linke bir ugrayiniz. |
||
![]() |
||
|
beyler bende 2003 307 1.4hdi xr var eğer sağ silecek kolun ucunda düğmeniz varsa bu demektirki yol bilgisayarınız var. Ben yeni yaptırdım ve kullanıyorum şuan. sadece bi yazılım ile sorunu çözüyorsunuz. Ankarada Simge Peugeot a gittim 2 dk da taktılar fişi açtılar yol bilgisayarımı. isteyenlere adresi açık veririm.ben orda 20 TL ye hallettim. başka yerlerde 150 diyen oldu kavga ediyordum Allah'tan biraz bişeyler biliyoruzda kazık yemedik.
Bu arada benim aracın modelinden olupta far ve yağmur sensörü kullanabilen var mı? benim sol sinyal kolundada düğme var bunun far sensörü olduğunu ve kontok birinci kademe 10 sny basılı tutunca bi ses geliyor böylece far sensörünün açıldığını söylüyorlar araştırdığım kadarıyla bu doğrumu? ben henüz denemedim. Bide değim gibi yağmur sensörü olayı var. Kullanan var mı? varsa nasıl aktive ediliyor ya da donanım almam gereklimi bu 2si için? Düzenleyen elerot - 15 Temmuz 2012 Saat 19:52 |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
ahhh o ucu bır bulsam bır bulsam baska bırsey ıstemem,ekran 3 satırlı sorun yokda sitede bulabılen arkadaslar varmı acaba yada 307de asmıs basarabılmıs uygulayan acaba??
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Bulabilirsen silecek kolunun uç kısmını bulmalısın, birde senin ekran 2 satırsa 3 satırlısını almalısın. Daha sonra bilgisayara bağaltıp aktif hale getirmen yeterli olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Konuyu horlatmak oldu bıraz fakat 2003 307 1.4 lerde yol bılgısayarını calıstırabılen varmı su tusu yapabılen efe yapmıyormus bugun gorustum ccom2000 kolada butcem yok yardımcı olabılecek arkadaslar varmı.Tskler.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
efe selam,
bu silecek kolundan halen elinde var mı,,, http://www.viakeo.com/Kyoto/video/ind/WY-Zg6MHLfE/Peugeot_307,adding_Trip_Computer saygılar Düzenleyen qaan - 04 Ağustos 2010 Saat 10:47 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |