|
otomatik şanzıman arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 23:16 |
|
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
arifkemal
2. Vites 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
|
ah o otomatik şanzıman arızası yokmu, daha arabayı aldım ilk günden demeye başladılar otomatik mi oo şanzıman giderse şöylede böylede diyerek. okadar içimn karardıki bundan yani yoğurdu üfleyerek yerler ya bende elimle araba ısındımı diye kontrol ediyorum neredeyse :) allah kolaylık versin, kardeşim , bilemiyorum bi fikir olsun ama benim 206 ımda buna benzer bir sorun vardı sorun eşanjördendi ama eşanjörün tıkalı olmasından yani su devir daim mekanızmasının ulaştığı yerlerde, radyatör vs. buralarda tıkanıklık olabilir bu yüzdende şanzımanın çok geç ısınır . Aklında olsun yani ...
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abicim sorun bence tamam program algılaması sensör hatası var yazılım tekrar ayarlanmak istiyor bu gibi sorunları servisler anlamıyor onlar sadece para almayı biliyor sen güzel bir elektronik arıza tespiti yapa birine git bilgisayara bağlat sigorta paneli mekanik beyin kablolar tüm kontrolü yaptır izmirde olsan var burda yapan ama geçmiş olsun
|
||
Onur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim 206 da da kar spor modlarına geçiyor ara sıra ben valf degiştrimedim daha kontak kapatıp açınca sorun düzeliyor aracınızı ısınmadan dik rampalarda kullanmayın
|
||
|
||
atilla1280
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı atilla1280
|
|
Öncelikle Herkese Merhaba.
Siteye Yeni Katıldım.Aracımla İlgili Sorunum Var Ve Şu ana kadar çözüm bulamadım.Servise gittim, dışarıda sanayiye gittim.Maalesef Çözülmedi.
Sorunum ;
307 xt bva triptonic 2004 model
Arac Özellikle Soğuk İken "D" Harfinin Olduğu Yerde "-" işareti ve spor,kar modu işaretleri yanıp
sönüyor ve "automatic gear fault" hatası ekrana yansıyor.Araç Manuel Kullanıma İzin Vermiyor.Ve
Sanırım Kendini Yüksek Vitese Alıyor, Çünkü Araç Ağır Kalkıyor.Kontağı Kapatıp 2 dk Bekleyip Tekrar
Çalıştırıyorum Düzelip Devam Ediyorum.2 Gün Öncesi Serviste Aşağıdaki İşlemler Yapıldı Fakat Hala Sorun Çözülmedi.
Yapılan İşlemler ( Yetkili Peugot Servisi Tarafından ) ;
2 adet elektro vana Değişimi
Yağ Soğutucusu Değişimi
Yağ Basınç Alıcısı Değişimi
Bu işlemler Yapıldı Ben 1400 tl Ücret Ödedim Ve Hala Sorunum Çözülmedi.Konu İle İlgili Daha Önce Böyle Bir Sorun ile Karşılaşan Arkadaşlar yada Sorunun Çözümü İle Bilgili Arkadaşlardan
Yardımmm Bekliyorum.
Dışarıdaki Otomatik Şanzıman Tamiri Yapan Bir Yer İle Görüşmemde İse ;
Hidrolik Beyin'den Arızası Olabileceğini Söylediler.Ama Aracı Deneme Aracı Olarak Kullandırtmak
İstemiyorum.Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.
Düzenleyen HakanGokdemir - 30 Aralık 2009 Saat 14:18 |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |