![]() |
|
206 küllük aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 Saat 23:34 |
|
bende 1,5 sene sonra bugün keşfettim :D ampulu değiştirdim şuan gayet güsel yanıyo :D gece karanlığında küllüğe isabet ettiremediğim zamanlar mühendislerin kulakların boşuna çnlatmşm :D adamlar yapmış işte :D
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen bende bilmiyordum. 7 ay böyle kullanmışım. ![]() |
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçen bi arkadaşım sormuştu. 206 wan modeli. benim arabamda gördü. ben bide rengini değiştirmiştim. lan benimkinde ışık bile yok dedi. nasıl taktın onu oraya dedi. hepsinde war olm dedim. baktık ampulü patlak. küllüğünde ışık olduğunu söylemesem bilmiyordu
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
deneyecegım.
![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
|
Oradan paralel bağlayarak elektrik alabilirsin abi.Bizim araçtaki Pioneer teybin Dimmer özelliği küllük lambasından çalışıyor.
|
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
benim 307 de de var küllük ampulü...ama hiç bi işe yaramıyor.öle çok aydınlatmıyor. |
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Ben 1 liraya aldım. Kazıklamışlar beni ![]() |
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
ankamall ün çaprazındaki Büyük Sanayi ye gittim aldım ordan 50krş. taktım ayna gibi oldu:)
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Var.
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
bu küllük ampulu 307lerde varmı bende yanmıyoda?
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
bendede var..arkadaşlar ordan paralelle ışık alabilirmiyiz?
|
||
![]() |
||
|
Patlamış simsiyah olmuş hatta ampül. Kablosuda iyice içerilere kaçmış. Zor buldum :)
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Murat ampul patlakmıydı, bir iki tokatlasaydın çalışırdı belki
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
Heryerde bulursun Arif. Aksesuarcılarda bile var. Ben müzik sistemleri yapan dükkanda buldum mesela. |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Valla ben sağ çıktım 206 dan, ibrem 120 de takılı kaldı bende kamyonun arkasında yapışık kaldım.
Ama Allah'a şükür aranızdayım hemde burnum bile kanamadan, kader, kısmet işte. |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
merak etme o bindigin arabanın 4 yıldızı var ncap da dışarıdan öyle görünsede iyidir
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
o sanayi yokmu , geçen çıkmacılara gittim yıldız sanayi ye , babamda yanımda, peugeot lar var üst üste kazalı falan, babamın lafı " bunlardan kimse sağ çıkmamıştır" !! dedim baba bi sus yaa söylediğinde lafmı , neye biniyosun şu an :)
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
ufak bişey o oto elektrikçilirde vardır ya da büyük sanayide
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
|
||
![]() |
||
|
Ampül patlakmış ya. Kablosuda ta içe doğru kaçmış.
Yarın yeni bi ampülle değiştireceğim. Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |