![]() |
|
marşa basmadan lambaların sönmesi beklenmeli mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2010 Saat 00:03 |
|
kesinlikle beklenmeli. bende dizel 206 vari, bi keresinde stop ettirmiştim arabayı yokuşta :D daha acemiydik, hemen marşa bastım, ışık yandı ve baya sönmedi şu kızdırma bujileriyle ilgili arıza uyarı ışığı. sürekli öyle çalıştırılırsa neler olur kim bilir.
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peki tüm 106 larda bekleniyormu bekleniyorsa göstergede hangi ışık sönünce çalıştırılıyor? |
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende bekliyorum ama sanayideki ustalar sabırsı, "hadi çalıştırsanaaaa" diye bağırıyor adama:D
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
bende cok kızıyorum o duruma lpg takılırken cocuğu dövecektim apaci bindi direk bastı sonra indirdim kendim çektim arabayı ![]() |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
beklenmeli...
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
aynen |
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
bende bekliyorum.. ama birşey dikkatimi çekti.şimdiye kadar gittiğim bütüün ttamirciler arabaya binince hiç beklemiyor.
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
kadir406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
BENDE BEKLERİM, DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM.
|
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Bende hep beklerim.
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende devamlı beklıyorum
|
||
![]() |
||
|
BEKLEEYEN KENDİ KAYBEDER MASRAF AĞIR TAMİR EDİLSE BİLE BEYİ SÜREKLİ ARIZA YAPIYOR SONRA
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
ben bekliyorum isiklar sundukten 2-3 saniye sonra tik diye bi ses geliyor ondan sonra basiyorum marsa beklemenin bir zarari olmaz sonucta
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
kesinlikle beklenmeli
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
aracın dizelmi dizelse aracın altında kızırma sistemi var yakıt için burada mazot ısıtılır ve enjöktöre iletilir göstergedeki ikaz ışığının sönmesi mazotun ısıtıldığına işarettir eğer bu şekil yapmazsan
1 enjöktör sistemi ve beyni ifas eder ortalama 2500 tl masraf 2 araç rolanti ve sistem arıza kaydı verir yani beyini arıza yapar sakın ama sakın ısıtmadan marşa basma benzinli modellerde tam tersidir hemen bassanda hiçbir sorun olmz bu tamamen enjektör problemidir |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
yakıt orusunda gerekli basıncın oluşması ve şayet araç dizel ise kızdırma bujilerinin ısınması bitinceye kadar beklenmeli.
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
evet beklenmeli. enjeksiyonlu Şahinlerde bile beklenmeli. kaldı ki yeni nesillerde...
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
bilgiğim kadarıyla yeni nesil araçlarda lambaların sönmesi beklenmeli,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
bu konuda bilgisi olan var mı?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |