![]() |
|
206 efsanesi 206+ ile devam ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 Saat 12:59 |
:))
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarın bi güzel yıkatayımda :))
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotolarını bekliyoruz
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
eyvallah onur..zaten almamda ki sebeplerden biride bu peugeot un en tutulan en sorunsuz arabası 206 idi buda ole olur inşallah..teşekkür ederim saolasın..bıda dıorum daha iileri her isteyenin olsun..
Saygılar.. :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
bakımlarını zamanında yaptırıp hırpalamadıgın sürece o araç seni hiç üzmez merak etme senelerce rahat rahat binersin hayırlıysa çok iyi yapmışsın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
ayrıca uruk33 çok teşekkür ederim..Daha iileri hepimizin olsun inşallah :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Fiyatlar illere göre değişiyor..ama ankarada sıfır bi peugeot alacaksanız..kesinlikle abc oto dan alın göral a göre çok daha uygun(500-1000 tl arası ve hediyeleri var)..şu anda avrupanın en iyi galerisi ünvanıda abc nin..ayrıca içimde kalmasın söleyeyim arkadaşlar hep çakma 207 falan yazmış ama 207 ye bakmadan 206 + a bakıp çizgilerini içini dışını incelerseniz çok hoş bi araç..bende var diye sölemiyorumda :) gerçekten eskisine göre çok güzel olmuş bence :) özellikle iç tasarımı ve göstergeleri..tabi zevk meselesi..bazısı konfordan hoşlanır 307 308 alır..bazısı gti dan..benim gibi bi adamsa başı ağrımasın sıfıra binsin senelerce kullansın diye bi araba alır.bende 18 19 liraya 2. el bi araba alıp binmektense boş olsun sıfır olsun mantığı var..206 + danda çok memnunum çok keyifli bi araç herkeslere tavsiye ederim :)))
Saygılar :)) İyi geceler.. |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
uygun almışsınız gerçekten.hayırlı olsun..
bilmeyenler için 206+ stop lambası 206 lara oluyor.ama çifti 500 müş ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
slmlar..206+ ım var.fakat benzinli..size şunu söleyebirim metalık boya park sensoru karter koruma ve koltuk koruma,uzaktan kumanda gıbı ozellıklerle bırlıkte benzınlı 206 + ' ı 21.500 tl ye aldım ve dizeli 24.500 du..peugeot sıtesınde yazan rakamlar pazarlık yapılmadan oncekı rakamlardır yanı..celık cantıyla bırlıkte kı celık cantı mukemmel ılk param olduunda alıcam..dızel plus ın fıyatı 25.250 ye dusuyor..ve yanında bır de sis lambası takılıyor orjınalı..fakat 207 lerde bu kadar ındırım yapılıyormu bılmıyorum..ii gunler.. :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
ben 307 xt bva sahibiyim..araç oldukça güvenli.6 airbag var..araçta yok yok..206 da kullandım.kesinlikle daha oturaklı.ağır bi araç.tavsiye ederim.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
eğer 307 alıcaksan 1.6 xt 110 bg al pişman olmazsın ayrıca 307 de spor bi otomobil ama emin ol kendini 206 dan daha güvende hissedeceksin ve ayrı bi konfor ben ikisinide kullandım tercih senin .... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
haha :D
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu fiyata bu alınır mı düşünün bakalım.?
206+ YENİ COMFORT - 1.4 HDi 70 hp - 5 İLERİ MANUEL 27.990 Alüminyum Jantlar 15' - 720 Metalik Boya - 650 Stil ve Güvenlik Paketi - 1.500 Yan hava yastıkları ve arka kafalıklar (Stil ve güvenlik paketini gerektirir) - 500 bunlarıda bindirdik mi araç üzerine araç oluyor 31.360 Eeee 207 YENİ DYNAMIC - 1.6 Hdi 90 hp - MANUEL 38.650 7000 lira için 207'den vaz geçip 206+ almak sizce ne kadar mantıklı? |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
206 daha çekici ve spor bir otomobil. ben olsam 206dan vazgeçmezdim. ama bu tamamen manevi bir tercih. |
|
![]() |
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
206+ ın stopları bizim 206lara uyar mı acep ?
206+ stoplarındna almayı düşünüyorum .
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
bencede olmamış. o paraya istediğim 307 alırım.
bu arada arkadaşlar 307 konusundaki görüşleriniz nedir 206 staıp 307 terfi etmek istiyorum. siz nedersiniz ???
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
rocco86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
206 çakması işte, arka stopları dışında hiç bi şeyini beğenmedim...
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
içini de gördüm ben test sürüşlerinde, havalandırmalar 207 ama havalandırma kontrolleri 206nın aynısı, yani kırma 207 gibi olmuş, ayrıca onun haricinde çoğu şey 206nın aynısı havalandırma kumandaları dışında arkadasın dediği gibi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |