![]() |
|
307 Kokpit Merkez Konsol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2011 Saat 17:50 |
teşşekkurler tayfur hafta sonu inş beceririm beceremessem seni arama sansım var mı :) varsa no alabilirsem iyi olur özelden :)
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben karbon kapladım ama tekrar sökücem eski haline getirmeyi düşünüyorumda kıyamıyorum,
sökme takma işine ilk önce teypten başlıyoruz nasıl çıkarıldığını biliyorsunuzdur sanırım, daha sonra küllüğü çıkarıyoruz görülen 2 vidayı açıyoruz alt parça biraz kendimize çekince çıkıyor
vites körüğünün oralarda tırnak var resimde görünüyor. sonra üst parçayı çıkarmak için 2 vida göreceğiz tam olarak cd çaların takıldığı bölgede başka bir vida olmadığı için direk gözünüze çarpar, 2 adette yukarda dörtlünün olduğu yerdeki en sağ ve en sol tuşları çıkarıyoruz neyle dersen ben kullanmadığım kredi kartı ile ve ince uçlu tornavida ile denemiştim dikkat etmek lazım zor çıkıyor, çıktıktan sonra vidalar görünüyor o iki vidayıda açınca paneli çekin dörtlü tuşunun soketini çıkarın panel iki parçadan oluşuyor ve ikisinide çıkardınız, şimdi dörtlü ve kilit düğmesinide çıkarmanız gerekecek tırnaklı bişey zaten tarife gerek yok gibi bişey. karbon kaplama yapınca kilit tuşunu etrafını çok az törpülemeniz gerekecek karbon kaplayınca tuş basılı kalıyor kendini geri atamıyor kaplama işi biraz zahmetli. nasıl yapılır kısmında benim konum var bakarsanız az çok fikir sahibi olursunuz, gecenin 2 sinde bu kadar anlatmaya çalıştım biraz karışık olmuş olabilir ![]() Düzenleyen tayfur - 21 Aralık 2011 Saat 01:51 |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar hafta sonu karbon kaplama yapıcam iç konsola rica etsem bu semayle denedim sökemedim biri resimli yada kapsamlı bir şekilde anlatabilir mi
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
arkadaşlar bunu tam anlayamadım üstteki gri parçayı sökmem gerekiyor resimlere baktığımda üstte 2 düğme var onlar nasıl çıkarılıyor, teybi söktüm ama altta vida türü birsey göremedim
|
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
tüm konsül çatır çatır itina ile sökülür
![]() |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
mrtyrgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
arkadaşlar bi konu hakkında yardım lütfen 1999 model 306 xn var bende aracın kalirofer radyatörü patlaktı değiştirilmesi için tamirciye bıraktık ancak kokpit langır lungur sallanıyor bu sallantıyı nası keserim ?
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
yine imzanı atmışsın haşim usta emeğine sağlık süpper paylaşım
![]() |
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
paylaşım ıcın tesekkurler usta
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
C5FG26F1 - 307 SÖKME - YERLEŞTIRME ÜST MERKEZ CEPHE 1 - SÖKME Sökünüz : radyoyu Sökünüz : 2 salmastra veya yan (1) üst kumada kolları Konektörlerini ayırınız . Üst merkez cepheyi sökünüz (3) . 2 - YENIDEN YERLEŞTIRME Sökme adımlarının tersi sırasını izleyin . Elektrik donanımlarının çalışmasını kontrol edin . C5FG2CF1 - 307
SÖKME - YERLEŞTIRME ALT ORTA PANEL VE KÜLLÜK BÖLÜMÜ 1 - SÖKME Sökünüz : radyoyu Sökünüz : 2 tespit (1) elemanları vites kolu körüğü Alt orta paneli (3) sökün . Aydınlatıcıyı ayırdıktan sonra küllük kutusunu çıkarın . 2 - YENIDEN YERLEŞTIRME Aydınlatıcının konumunu ayarladıktan sonra, küllük kutusunu yeniden takın . Taban konsolunun üzerine panel alt ayağını (3) oturtun : (A) de . Üst kısımdan klipsleyin . Sökme adımlarının tersi sırasını izleyerek yerleştirmeyi sürdürün . |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |