|
307 için çelik jant ve lastik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2009 Saat 20:13 |
17" jant var 205/40 lastik var istersen. Satlıklar bölümüne ekledim.
|
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bahseder misiniz derken bahsettiğim de bunlardı zaten. Rengini de yazsaydınız tam olurdu ama bu resme bakarak gri olduğunu sanıyorum. Aradığım sorulara cevap aldığımı söyleyebilirim.
Teşekkür ederim.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emin bey bende 307 xtnin orjinal 15'' 7 kollu çelik jantları vardır.üzerindede 2000 kilometrede daha taksitlerini ödemeye devam ettiğim toyo PROXES CF1 performans lastik var..isterseniz satabilirim.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bahseder misin derken ? neylerini öğrenmek istiyorsanız söyleyebilirim.. 2006 1.6 110 hp hdi. çift yönlü klima djital. 17" jant &lastik var. angel var. Avatarımda gördüğünüz araç. çift airbag. yol bilgisayarı. aklıma gelmior şimdi sayıcamda :)
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de 2004, 1.4 hdi var, siyah. Forumda resimleri de mevcut. Aracınızdan biraz bahseder misiniz? Takas için düşünebiliriz.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2006 1.6 110hp 307 diesel var. Gel takaslayalım..
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
emin_usta
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emin_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar selam ,kendi aracım için çelik jant ve lastik arıyorum..aracım 307 1.4 hdi ama 68 Hp değil 90 hp (after the chip tuning :) veya bu aracı verip bir iki yaş buyuk yine diesel bir peugeot ile takaslamak istiyorum ..varmı boyle bir araca ihtiyacı olan veya takas düşünen ??
|
|
oto elektronik,beyin tamirci
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |