|
406 ım pati sorunu acill.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 Saat 19:38 |
arabana birileri chip yüklemiş olabilir :)
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastiklerdendir.sensörlerde bişey olcagını sanmıyorum
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
mmutlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2009 Konum: Ruse Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
%100 lastiklerden kaynaklanan problem aynısını bende yaşıodum hele sokakta biri halı ve ya arabasını yıkadıysa ıslak yerde hemen pati ye vuruodu araba kendini 4 tane bridgestone B390 attım zorlamadığım sürece pati olayı ortadan kalktı
|
|
tugrabozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeş debriyajda da sorun olabilir ani kapıyorsa
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastiklerin zamanı dolmuştur bence dostum
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracım önceleri pati çektiğin göğüs kısmı tak ak tak zıplıyordu ve araç kolay kolay pati çekmiyordu ama şimdi lastiklerin kabak olmasındanmıdır bilmiyorum çok raha pati çekebliyor. ve 1 .2. vites zulum haline geldi gaza sert yüklenemiyorum pati çekmeye başlıyor
acaba lastiklerdenmi kaynaklanıyo yoksa sensörlerdemi birşey var aracıım 1996 model sv 2.0 modeli
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |