![]() |
|
Orijinal clarion radio CD player arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2009 Saat 17:44 |
|
Bilgilendirmen için teşekkürler . Önerini dikkate alacağım ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cd çalarla yol bilgisayarının hiç bi şekilde alakası yok track çalar için fazla masraf cıkarırlarsa bencede bi mp3 player al tak derim |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yarın özel servise göstereceğim . Sonucu yazarım...
Sormak istediğm bir sorum var ;
Yol bilgisayarı devreleri orijinal CD çalaramı bağlı acaba ? . Tamiri yenisinden pahalıya gelirse yeni bir MP3 çalar alsam , yol bilgisayarını kaybedermiyim ? . Bilgisi olan varmı ? .
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
sinir bozucu olay benim başımada geldi tekmelicektim nerdeyse :D
en iisi haşim abininde sölediği gibi ya servise git yada sanayide tamirciye |
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
||
|
yarın yaptıracağım yardım için teşekkürler ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Söküp içini açacaksın.. cd alma motorunun çarkını elle çevirip dışarı çıkaracaksın.. her oto teyp tamircisi yapabilir.
|
||
![]() |
||
|
CD tamamiyle yuvada , hicbiryeri görünmüyor ancak denerim . Öneri için teşekkürler ...
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bır kez banada ole olmustu ..cd yı zorla cekerek cıkartık herhangı bır sorun olmadı cıktı sonra normal calısmaya basladı bı dene ıstersen :)
|
||
![]() |
||
|
Herkese Merhaba ; Geçen gün arabamda(206 gti 2002 model) yeni aldığım CD yi (orijinal , copy değil) dinlemek istedim , ancak sonuç ; CD , CD player ın in içinde kaldı , ne çalıyor ne de CD yi dışarı veriyor ve CD moduna girmiyor . Radyoyu her açtığımda da CD yi okumaya çalışıyor acak sonuç aynı![]() Canım sıkıldı . Radio CD player fabrika çıkışı orijinal olan clarion marka . Tekirdag da oturuyorum , nasıl tamir ettirebilirim yardım ederseniz sevinirim . Önerilerinizi bekliyorum .
Herkese kazasız , arızasız sürüşler .
Burç UMUL
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |