![]() |
|
Kampanya Kendi Ekran Kalıbını Kendin Yap!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 Saat 17:06 |
gezdireyim seni
kartaldayım
![]() |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle aga. yalnız ben kafayı çizdim küçük lcd bulamazsam walla 14" lcd ekranı bindirecem( önce koyacak yer bulmam o da ayrı bi konu:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de super duruyor ya:)
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
fransız olmak vardıya :)))
neyseee
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
tamam o zaman
![]() |
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
biliyorum, bilgi olsun diye fazladan yazdım
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
sayın dostum dediğin parçalarla ilgili fiyatlar doğru ancak heralde gözünden kaçtı burda eleman(fransız kendisi :)) araca rt3 takmıyor. sadece varolan gövdeye macunla dışardan alınan ekranın çerçevesini monte edyor. muhtemelende bu ekraı sadece cd çalardan görüntü almak için kullanıyor
|
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
o çerçeveyi ben 49 euroya aldım
çerçeveyi de gövdeye sabitlemek için bir parçası daha var. o da yaklaşık 10 euro kadar.
kendi ekranını alacaksanız 850 euro da o tutuyor.
bu parçalar TÜrkiyede satılmıyor , peugeot getirmiyor ayrıca.
![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
10 numara görüntü bende yaptıracaktım nasip olmadı
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
tebrikler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Erkan KURNAZ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |