|
Peugeot RD Concept 2009 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 12:38 |
aynen katılıyorum :)
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
6 ilerimi acaba :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yıl 2100 torunlarımızın torunları bu sitede bu araçların resimlerini koyacak jantlar nasıl , cam filmi çektim, double din taktım , laguna lip nasıl olmuş muhabbeti yapacak biz bunları zor görürüz gibime geliyor
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
gökhan ben yerimde iyiyim abi yok ööle uzay filan. yerinden oynayan yetmiş belaya bulaşırmış.
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doktor beyin dediğine katılıyorum . 106 dan sonra gelen 107 tek kelimeyle fiyasko :(( .
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
değişik şeyler yapmaya çalışıyorlar işte geleceğin uzay aracları
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
aga bu nedir yaw?? biskletle araba arası bişey.hiç hazzetmedim ben
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yav yapsınlar soyle güzel bir 106 gti efsanesi... Ne bunlar balon gibi ya :( Ben hiç beğenmiyorum böyle toparlak şeyleri :)
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gercekten sahene gozukuyor uzak aracı gıbı :)
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
Peugeot Design Contest 2008'de 1. olan RD Concept'in 1:1 modeli Shanghai Motor Show'da sergileniyor.
95 farklı ülkeden 2500 projenin katılımıyla gerçekleşen 5. Peugeot tasarım yarışmasında 1. olmayı başaran 27 yaşındaki Kolombiyalı Carlos Arturo Torres Tovar'ın RD Concept'i Shanghai Motor Show'da sergileniyor.Tasarımcı,National University of Colombia'da endüstriyel tasarım eğitimi almış. Yoğun şehir trafiğine çözüm olarak düşünülen RD Concept,elektrik motoru ile çevreci yönünü gösterirken,tek kişilik oturma pozisyonu ile özgürlüğü simgeliyor. Panoramik camı, sesli mesaj ile yönlendirme yapabilen sürücü asistanı, özel olarka konumlandırılmış göstergeleri konseptin dikkat çeken diğer yönleri. 3 tekerli bir scooter ile geniş bir otomobilin sürüş keyfini bir arada sunan RD Concept geleceğin ulaşım ihtiyacını basit çözümler üreterek çözmüş gibi görünüyor. Elektrik motoru ile çalışması konseptin çevreye "ses" anlamındaki duyarlılığını da bir hayli yükselten değerler arasında. |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |