![]() |
|
Benzin mi ? Dizel mi ? Lpg mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:42 |
Dizel almayı düşünüyorum.
|
|
Buğra
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 dizel aracim var birini degistirmeyi dusunuyorum ama yeni tercihimde dizel 170bg civarinda bisey tabiki. gunumuzde aracla 70bg arac asayukari ayni yakiyor MAZOT POWER
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdilik Benzin hele biraz eskisin Lpg :) ama yapacağım yola göre hesap yapmasaydım ve Dizelin bana hemen 3000 liramı geri vereceğini düşünseydim kesinlikle sesine falan bakmaz dizel alırdım..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Dizelde kullandım , benzinde..
dizelin gözünü seveyim GTI den sonra tabiki
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
up.
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tabiki dizel..
|
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Pejo almadan önceki aracım 2000 model 1.8 passat idi.Üzerinde tartarini marka lpg vardı.Yakıt durumu ekonomikti benzinliye göre ama yinede performans kaybı yaşadım.Özellikle 1. ve 2, viteslerde biraz ağır abiydi.Hızlanması bayağı bir zaman alıyordu.Servis konusunda bir sorun yaşamadım çünkü İtalyan tartarini iyi ve tutulan bir marka.Şimdi 307 2006 model hdi var.yakıt inanılmaz ekonomik.Bir depo mazotla şehirlerarası (90 km yi geçmemeye özen göstererek)neredeyse 1300 km yol yaptım.Ama asıl önemli farkı pejodaki inanılmaz tork ta yaşadım.Aracın seriliğini anlatamam.Kırmızıdan sarı ve yeşile geçtiğinde birçok ünlü markayı geride bıraktım.Hızı ve yarışı sevmem ama bana yetişmeye çalışanlar başaramadı.Dizel diyorum ama pejo 1.6 hdi dizel.Çok memnunum araçtan.Hem performansı iyi hemde bu forumla tanışmamı sağladı.
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
LPG Delikanlıyı Bozar..!
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Benzin Tabiki..
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
benzin diyorum ama benzin çok pahalı oldugu için malummm ama yinede benzin lpg
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
dizel ve lpg hic kullanmadim
benzinli kullaniyorum we dunyanın en pahali benzinini kullaniyorum malesef:(
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
up
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
tabiki dizel
|
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
206 hdi nin ilk gelen serisinden aldık 6,5 sene oldu hiçbir masraf çıkarmadı. aldığımızda otomatik 206 ile aynı fiyattı. 1 depo ile şehir içi 800 uzun yol 1000 km çok rahat yapıyor. mazot filtresi,turbo ve enjektör problemi herkesin dilinde dolanıyor ama yakıtı sürekli euro dizel alırsanız, bakımlarını zamanında yaptırırsanız ve hor kullanmazsanız 200.000 km de bile bu parçaları değiştirmek gerekmiyor. eee en pahalı akaryakıt satan ülkemizde en matıklı seçim dizel (kullanmasını bilenlere) Düzenleyen berko - 28 Temmuz 2009 Saat 17:20 |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
İşte üstüne basarak söylediğim İYİ USTA İYİ MARKA burada önemli dostum...
Bu ikliyi tutturman gerekli ki öncelik USTA...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
haklı da olabilirsin abi . ama benim lpg den anam ağladı. ya benzinin düzenini tutturuyolar lpg tutmuyor yada lpg oluyor benzin saçmalıyor. bi defa gaz kaçağı oldu Allah tan araba yürümüyodu, ondan beri hep koklayarak araba kullandım. Oyüzden lpg ye pek ısınamıyorum artık
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ayar tutmaz derken abi sıralı sisstem LPG de eğer ustan ve marka kaliteli ise öyle bir ayar tutuyor ki valla 25.000 km yaptım bakımdan bakıma gittim.zaten kontrol amaçlı pc de kalibrasyonunu yapıyorlar o zaman da...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
abiler ben hepsini kullandım. hepsiyle ilgili bir kelime söyleyeyim. benzin =temiz, lpg= ayar tutmaz, dizel = MÜTHİŞ. HER TÜRLÜ BEN DİZEL DERİM ABİCİM:)) Düzenleyen ekurnaz - 28 Temmuz 2009 Saat 14:53 |
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ben Benzin/LPG diyorum... Hem ekonomik, hem performans, hem spor ses(air intrake kit, performans egsoz), ne şekilde kullanmak isterseniz canınız benzinlimi kullanmak istedi al benzine gazla yada al LPG ye ekonomik moda geç.
Eğer LPG sistemi kaliteli bir marka ve iyi bir ustaya yaptırıldıyda sorunsuz binersiniz aracınıza, performansı etkilediği ile ilgili söylentilere gelince, teorik olarak %3 bir performans kaybı yaşayacaksınız ama uygulamada bence +10 bir performans neden mi; ayağınızın altındaki yumurtayı almış oluyorsunuz dolayısıyla yumurtayı kırmamak gibi bir derdiniz yok gazla gitsin al sana +10 hp...
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
babam benzinci açamayacağına göre dızelll ama elde yapılmıs yada sevdınız satamayacagınız bır aracınız varsa lpg ozaman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |