![]() |
|
Flaş Haber !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2009 Saat 20:51 |
|
lpg power farz oldu yada bi hurda 131 bulup kızılay meydanında ateşe verecem bu araba dünyanın en pahalı benziniyle yanıyor diye
![]() |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en iyisi hibrit araba elektirkli :)
|
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
napıcaz şaşırdım artık ya.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
takıcam bende yakında sıralıyı
|
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
ver gözüne gözüne euro dizel. kıskananlar çatlasın.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen ekurnaz - 18 Temmuz 2009 Saat 11:19 |
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
kedinin fareyle oynadigi gibi halkla oynuyorlar
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Her zaman daha güçlü motorları hatta 2.0 motor araçları hayal eden ben bu haberleri okudukça iyi ki 1.4 hdi almışım diyorum. :))
Zam yapmakta üstüne olmayan yetkililere arzı hurmetlerimi yolluyorum... Anlayana..
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
en güzeli valla kurtulus yolu ![]() |
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|
1 depo 1000+ km . |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
dizel alıcam arabayı vazgectim RC' den 207 1.6 HDI Premium mis gibi
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
benzinli araçlar düşün sün
![]() |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
euro dizelın gozunu seveyım :D ne kadar fıyat artsada yakmıyor araba :D
|
||
![]() |
||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
|
yuuuhh artık ya noluyo böle.....
|
||
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
||
![]() |
||
|
![]() Akaryakıt'a yine zam! EPDK tavan fiyatı arttırdı... Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı artırdı. EPDK, 18-20 Temmuz tarihlerinde geçerli olmak üzere, akaryakıt bayi tavan fiyatlarını 3-4 kuruş artırarak 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,16 liradan 3,19 liraya, motorinde 2,53 liradan 2,56 liraya, kırsal motorinde de 2,40 liradan 2,44 liraya yükseltti. ![]() Vergiler dahil akaryakıt dağıtım tavan fiyatı 95 oktan kurşunsuz benzin için litrede 3,04, motorinde de 2,39, kırsal motorin için ise litrede 2,28 lira olarak belirlendi. Daha önce akaryakıt dağıtım tavan fiyatı kurşunsuz benzin için 3,01, motorin için 2,35, kırsal motorinde litrede 2,24 lira düzeyindeydi. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |