![]() |
|
Yavaştan.. :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 Saat 21:30 |
Bencede hiç oynama araba zaten yeni ve albenisi var
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç yeni daha haşim abinin dediği gibi onun mod parçaları daha yeni yeni çıkmaya başlar ama pahalı olur..sakın angel felan koyma hem garanti yönünden hemde artık o tip şeylerin modası geçti bence heleki 308 arabaya yapmak :)sen emraha uyma kardeşim :)sen xenon taktırmak istiyosan git servisine 500-600 civarı ver taktır ozaman garanti kapsamına giriyor bişi diyemezler..
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Emrah xenon taktın, yada Angel yada başka birşey, aracının beyninde bir problem çıktı ve ecu gitmiş dediler oldu ya olmayan şeyler değil ne der servis sana?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
angel yada stopdan garantının yanacagını dusunmuyoum .. benıma racım garantılıyken dısardan xenonda taktım motor kapagınıda boyadım tesısatta taktık hıc bır sey olmadı
|
|
![]() |
|
okanurun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2009 Konum: Kartal/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
dediğiniz gibi arkadaşlar vazgeçtim :)
granti yanmasın bi angel için. 2 sene sabredicez ![]() yorumlar için sağolun.. ![]() |
|
2009 Pug 308 - 1.6 120 hp..
2008 Toyota Land Cruiser - Prado |
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
aracı sıfır aldıysan dikkat et de garantiyi yeme.bencede angel isine girme hic stop daha ii olur |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
308 yeni araç şu an için aşırıya kaçmadan oynamak daha doğru olur. Piyasaya parçaları düştükçe seçim yapmak daha mantıklı
|
|
![]() |
|
walla bulamadım 4 cm bulsana abı bana
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
millet cayır cayır yay satıyor. bulamadın mı gerçekten ? |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
+++
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
ahaha
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yeni kasa 307 ler çok kötü, beşpara etmez, angel far çıkarmaya deymez oldukları için far üretmiyorlarmış. piyasası ölüymüş, ikinci el 17-18000 TL civarındaymış... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angel halka sakın takma ..
ledlı stop varsa 308 ıcın al derım . bende yenı kasa 307 ıcın angel bulmıyroum delı oldum cıkarmıyorlarmıs |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
hadi abiye katılıyorum. zaten aracın bı kac aylıkmıs hıc geregı yok halka taktırmana.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
angel halka takmak için farın ön camını sökmek lazım. bence farlara yazık edersin. slikonla tekrar yapıştırınca kötü duruyor.ya farları komple değiştir, yada xenon ampul taktır.ama orjinal farları bozma, kurcalama.
seviyorsan yay ve müzik sistemi takılabilir. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
okanurun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2009 Konum: Kartal/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Merhaba arkadaşlar daha önce tanışma ve üye araçları bölümünde aracın resimlerini paylaşmıştım.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6079 Araç 2009 308. şimdilik devino 16' jant var. en son göbek kapakları değiştirip pug aslanı taktım ![]() şimdi sıra cam filminde onuda kararlaştırdım yarın çektiriyorum kaliteli birşey.. son olarak filmden snra farlara bi şekil aldırmak istiyorum. ama araç sade olsn her tarafıyla oynamak istemiyorum sonuçda daha 1 aylık araç.. aklıma gelen 308 için angel eyes far bulamam ancak angel halka takmak istiyorum hem cuzi fiyata hallederim hemde gayet şekil duruyor. :) sizin önerilierniz nedir. araca sade güzellik katacak neler yapabilirim yada yeter mi :) + angel eyes konusunda görüşlerinizi bekliyorum. ![]() |
|
2009 Pug 308 - 1.6 120 hp..
2008 Toyota Land Cruiser - Prado |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |