![]() |
|
206 Sıcaklık Kontrol Paneli Aydınlatma Bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mert.3322 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert.3322
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2017 Saat 11:48 |
Sorunu cozdum teşekkur ederım açtım panelı orta tuş yerınden çıkmışdı yerıne takıp kapattım sorunsuz calışıyor fakat ışıklarım gitti niyese temazsızlık oldu sanırım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolun ucundaki parça kendine çekin gelir. sonra panel altında ve üstünde 4 tane tırnak var onları kurtarınca siyah bölüm geliyor zaten yönlendirme - fan kademe ve sıcak soğuk düğmeleri sökmene gerek yok.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mert.3322 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert.3322
![]() ![]() ![]() ![]() |
++
sirkulasyon kolunu cıkartmamız mı gerekıyor klima panelınde ki siyah yuzeyle beyaz parçayı ayırmak için. Sirkulasyon kolunu cıkartamadım
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
paylaşım için teşekkürler iyi çalışma olmuş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Üstad ellerine sağlık faydalı bir çalışma olmuş...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
Bartender42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartender42
Ustat, Bana da Gerekli olan şey buydu, bu aydınlatma için takılan son resimde elinde gözüken ampulun değeri ve markası varmı? Bendekiler sanırım patlamış hiç yanmıyor birde ön sis ve arka farları ne yapıp ettiysem açamadım yanmıyorlar, acaba sorun nerde? Koldan açık gözüküyor fakat yanmıyorlar:S
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI XT
2005 |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
+
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
arkadaşlar klima düğmeleri ve düğmelerin altındaki yüzeydeki kapak(üstünde işaretlerin yazıların olduğu kapak) nasıl sökülür tarif edecek var mı ?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
buda gerçekten zor bir işlem. benimde sıcaklık soğukluk kısmındaki ışık patlamıştı. o ışığa ulaşana kadar aynen böyle sök allah söktüm. ama ışığı ordan çıkarması we yerine yenisini takması öldürdü beni. ışıkta aracta kullanılan en küçük ışıktır diyebilirim. elde durmuyo o kadar küçük. paylaşım için teşekkürler. bilmeyenler için yararı bir bilgi.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Yolu yok abi.
Önce üstteki lcd panelinin kapağını elinle çekip çıkaracaksın (tırnaklıdır önce arkası çıkacak)
Sonra radyoyu sökeceksin (radyoyu sökmenin püf noktaları forumda nasıl yapılır kısmında var)
daha sonra kenar çıtasını tutan üstteki 2 vida sökülecek. Yukardan başlayarak aşşağıya doğru çıtayı tırnaklarından kurtar.
Şimdi kontrol panelini öndeki iki vidasından kurtararak kendine doğru çekebilirsin. arkadan herbir ampul için çevirmeli duyları görebilirsin. Paneli komple sökmene gerek yok. El girebilecek kadar kastırman yeterli.
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
İşaretlediğim yerdeki ampuller yanmadığı için mecburen klima ayar kısmını sökmem lazım.
Ön gösterge konsolunu komple sökmem gerekiyor mu yahu? ![]() Daha basit bir yolu yok mu arkadaşlar? Teşekkür ederim. ![]() ![]() Düzenleyen Can Düzyatan - 02 Ocak 2010 Saat 22:10 |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Peugeot 206 Sıcaklık Kontrol Paneli Aydınlatma Bakımı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |