|
407 ye lastik er300 michelin impetus revo ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2009 Saat 21:00 |
ben turanza kullanıyoum sert felan dgl yumusak guzel bı lastık yol tutusu cok guzel tavsıye ederım 307 de kullanıyoruz..
konuyu acmadan once bı kendınızı tanıtma topıcı acsanız daha ıyı olurdu ! |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sert lastik yolu az tutar, haklısın. bende Turanza var. aracı aldığımda vardı. ama Lassa ile Bridgestone hemen hemen aynı teknoloji ile üretiliyor. fiyat farkları da fazla bence, değmez. ben olsam 170 TL lik olanları alırdım.ama 200-220 TL ye Michelin falan bulunabilir mi acaba ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese merhaba,
2005 model 2000cc 407 aracıma lastik alacağım. Forumlarda dolaşa dolaşa kafam iyice karıştı. (20560r16 92v pilot primacy var üzerinde şu an) -Turanza Er300 205 60 16 r 16 96W ==> 255 tl (Aslında w ya gerek yok ama v serisi yok bu ebatlarda) -Lassa Impetus Revo 205 60 16 r 16 92v ==> 170tl -Yokohama C drive == ? -Continental Premium Contact2 ==> 300tl Hangisini tavsiye edersiniz, bu lastikleri kullanıp ta izlenimi yada şikayeti olan var mı? Turanza sert diyorlar, ama bir sürü testlerde de birinci gelmiş. Benim bildiğim sert lastiğin yol tutuşu yumuşağa göre daha az olur.. Yanlışmıyım?? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |