![]() |
|
Dev Peugeot Galerisi Yapılıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2010 Saat 23:27 |
|
sırasıyla hepsini yükleyeceğim. to be continued... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cok guzel bir dusunce emeginize saglık simdiden eminim cok ses getirecek
master foto harikaaaa
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Emeklerin için çok teşekkürler sevgili Aydın, gayet güzel bir galeri oluşuyor ![]() Fakat; Bakıyorum bakıyorum da, 206 SW göremiyorum ![]() Gözden mi kaçtı, yoksa bizi beğenmiyor musun ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
galeri yavaş yavaş şekil alıyor. model rakam sırasına göre galeriye resim yüklemeye devam ediyorum...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
elimde geldiğince vakit buldukça resimleri ekleyeceğim. epey zahmetli bir iş olacak ama peugeot için değer.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
galeriye resim yüklenmeye devam ediliyor her geçen gün arşivimiz büyüyor. aradığınız tüm modellerin resimlerini bu galeride bulabileceksiniz.
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
yönetim gerçekten çok güzel çalışıyor tebrik ederim,çok güzel bir çalışma olacağından şüpem yok
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
herkesin emeğine sağlık
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Gökhan yine iş başındasın helal olsun sana
![]() 106 XS modelini sakın unutma gariban kalmayalım resimlere bakarken
![]() |
||
![]() |
||
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
|
Güzel tasarım geniş içerik tebrikler ellerinize sağlık
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Dev galerimizin kodlaması bitmiş, sadece tasarımı kalmıştır. Kısa süre içerisinde buda tamamlanacaktır.
Galeri sorumlumuz Aydın Beyol tarafından en kısa sürede resimler yüklenmeye başlanacaktır. Bizi izlemeye devam edin ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
benim bilgisayarda sorunsuz açılıyordu. ashampoo programıyla yazdırdım ve dvd doğrula seçeneğiyle deneyip gönderdim. olmazsa dvdyi çalıştıran bir bilgisayar bulup kopya alırsın başka yapabilecek birşey yok.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
senin dvd yi daha acamadım bende bi galeri var ordan ekliyorum halen ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
evet. o galeriyi oluşturana kadar anam ağladı. :) |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
peugeot modelide gercekten cokmus galeri baya büyük olcak
|
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|
o zamanlara yetişemedik hocam . Yoksa sattırmazdım arabayı :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
çok güzel bir fotoğraf. paylaşım için teşekkürler |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
Birşey değil. rica ederim. |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
tsk sagolun tasarımıda yaptıkmı güzelce tamamdır. Sayfa kodlamaları bitti gibi
![]() |
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
güzel çalışma olmuş kardeşim. Ellerine sağlık
![]() |
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |