|
307 1.4 HDİ İçin Hangi Jant? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 Saat 23:10 |
lincancabur
|
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adaylar arasına aldım, diğer önerilerinizi de bekliyorum dostlar...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katılıorum |
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Valla klasik olacak ama orjinal 5 kollu 307 jantı nın 16" ini bulabilirsen süper olur. |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar arkadaşlar.
2004 Model 1.4 hdi 70 HP 307 sahibiyim. Aracım siyah, modifikasyona başladım. Yıllardır öğrenciliğin bitmesini ve güzel bir araç alıp mod uygulamayı hayal eden biri olarak kafamda bir sürü soru(n) var. Cam filmi olayı tamam, ses sistemim de var. Şimdilerde gece gündüz, yana yana jant arıyorum. Jant konusu çok ama çook büyük bir sorun oluverdi şu günlerde benim için :)
Burda yardımınızı istediğim konu şu;
-Aracı gösteren jant, bu yüzden arabama en çok yakışacağını düşündüğüz jant hangisi? (Marka ve model önerileriniz olursa daha da sevinirim.)
-70 hp ve 1.4 HDİ olmasını da hesaba katarsak araca takılabilecek en büyük ve aynı zamanda en mantıklı jant ölçüsü ne olmalı? Yarışlara vs katılan biri olmasam da jant taktıktan sonra arabamı itmek için -2-3 de ahbap edinmek istemiyorum :)
Velhasıl hem benim hem de aynı konumdaki diğer 307 sahibi arkadaşlar için bu araca uygun jant konusunda bildiğiniz herşeyi dört gözle bekliyorum.
Fikir vermesi açısından Şu sayfada arabamı tanıttım ve resimlerini ekledim. Dilerseniz resimlere de bakarak beni yönlendirebilirseniz sevinirim.
Düzenleyen HakanGokdemir - 24 Haziran 2009 Saat 13:55 |
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |