![]() |
|
Benzinlik Kampanyaları En iyisi hangisi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 Saat 23:20 |
|
ben bp den alıyom telefon veriyor her kampanyadan 1 tane telefon alıyom
![]() ![]() |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ford başere gelmeden sağdaki benzinlik opetten de önce istasyonun ismini hatırlamıyorum da kocaman Vpower yazıyo ankarada olduğum sürece ben benzini hep ordan alıyorum ücretsiz yıkama hizmetide var ayrıca birde alternatif olarak damlapetrol ü tavsiye ederim direk rafineriden geldiği için orda da ucuz aslında kırıkkalede bi yerde de buldum yaklaşık olarak benzinin lt fiyatı 2 lira civarı ama almak bi nasip olmadı sadece belirli saatlerde bulunabiliyo
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
AKPET FUTBOL TOPU VERIO HEMDE VOİT kalıtelı 150 YTL YE
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Harun Ankara'da yeri nerede ve ayrıca istasyonun ismimi Vpower? |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Evet Hakan herkesin işine yarayabilir. Madem o kadar benzin alıyoruz, firmaların avantajlarından da yararlanmak lazım ![]() |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
Abi bu benzinlik heryerde yok ankarada bir yerde var kart cıkartıyorsun ücretsiz arabanı tanımlıyolarlar o cıkarttığın kartı sonra o kartla %12 indirimli benzin alıyorsun
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Murat öncelikle çok güzel bir konu açmışsın tebrikler, bu bilgiler herkesin işine yarayabilir.
Harun biraz daha detaylı lütfen...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
VPower derim %12 indirimli =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
walla ben tottaldan alıyroum benı artık tanıyorlar orda 20 tl alıyorum 100 tl karta puan cekıolar :D 2-3 kere ole mazot aldım belesten :D
|
||
![]() |
||
|
Akaryakıt istasyonlarının promosyonlarında en iyisi hangisi?
Ayda 3 kez depoyu dolduruyorum. 360 TL civarı tutuyor. Bonus kullanıyorum fazla çipte vermiyor bu akaryakıt olayı ![]() Benzini de genelde bp veya shell den alıyorum. Benzinliklerin verdikleri bu kart olayı var. Ücreti öderken o kartada puan yükleniyor sanırım.. Bir tanıdığım laptop almıştı bu biriken puanlarla. En iyi kampanya, promosyon vs. hangi akaryakıt istasyonlarında var? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |