![]() |
|
Döşeme Temizliğinde hangi ürün? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2009 Saat 23:23 |
||||
Teşekkür ederim Haşim usta. Sen olmasan biz bu bilgileri kimden alacağız. Bu hafta sonu girişeceğim tavana Allah izin verirse.. |
|||||
![]() |
|||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Hiç bir şey olmaz. eline güzel bi cosla venish max karışımı al.. sonra bir tül perde (yumuşağından) tabi ortamında havadar olması lazım çabuk kurusunki ıslaklık içinde kalıp koku yapmasın.
|
|||||
![]() |
|||||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Yok abi kol kası zaten mevcutta :) Benim sıkıntım tavan kumaşını tahrip etmek, yanlış silince iplik iplik çıkıyormuş diye duydum. Daha önceden hiç tavan silmedim. |
|||||
![]() |
|||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||||
Ben yaptım oldu. Ama tavan biraz meşakatli oluyor. iyice silmek gerekli. Şöyle bir üzerinden geçeyim dersen kimi yerleri pis kalıyor, dalgalı oluyor. Biraz kol kası yaparsan bembeyaz çıkar..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Bunu tavana yapsak içine edermiyiz. |
|||||
![]() |
|||||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||||
Cosla Vanish Max + banyo lifi =)
|
|||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||||
tahmin ettim gerçi hehehe:) yaw kim şehirli ki hepimizin bi köyü var dimi ama hehehe:))))) |
|||||
![]() |
|||||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
||||
İşte sadet..
|
|||||
En iyisi senin olandır
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Tavanı neyle yapacaz :) Çuvalla yapsak darma duman olmazmı :D
|
|||||
![]() |
|||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||||
Aklımada geldi hee, bende kullanıyorum onu bazen tül bulamadığımda oldukça başarılı ama soğanı tercih etmemeye çalışın kokar yoksa
![]() ![]() ![]() |
|||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||||
Yaw bildiğimiz patates soğan çuvalı işte.. File gibi olanlar varya :).. Bizim oralarda telis çuvalı diyorlar.. Nabalım köylüyüz biz :) :) |
|||||
![]() |
|||||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||||
telid çuvalı ne haşim eywallah.:)
|
|||||
![]() |
|||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||||
+++ da Telis çuvalı ne bilmiyorum ben bez yada tül kullanıyorum...
|
|||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||||
Cosla Vanish Max + Telis çuvalı
|
|||||
![]() |
|||||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||||
çıkaramıycagı bı leke yok bızım burda sanayıde satıyorlar ısmı suan aklıma gelmıyor
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||||
benim koltuklarda sarı sarı böyle ter lekesi gibi lekeler var onları çıkarabilirmiyim efe o dediğin i,laçla nerden temin ederiz teşekkürler...:)
|
|||||
![]() |
|||||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
||||
üstadım markası ne ve nerelerden temin edilebilir peki
|
|||||
![]() |
|||||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||||
benım kullandıgım bı ilaç var tavana uyguluyosun ve koltuklara super bı ilaç 5 litresi 25 tl sonucunda çok guzel gorunuyo
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
||||
En iyi sonucu hangisi ile alabilirsem :D |
|||||
![]() |
|||||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||||
ucuz bir yöntem ile mi temizleyeceksin yoksa prof. ürünler ile mi ?
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |