|
307 - deneme |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 Saat 19:46 |
eğer paran varsa, 308 öneririm. eğer daha ucuz olsun dersen makyajlı 307 bence.(Emrahın arabadan). 3 ay olacak arabayı alalı. henüz kısa bir süre ama daha bi civatasını bile sıktırmadım.
her araç hakkında dedikodular vardır. illaki 307 al demiyorum ama aklında başka araçlar da varsa söylentilere kulak asma. piyasası varsa, değerinden ucuz ve full donanımlıysa, kazası belası yoksa her araç alınabilir. Düzenleyen hderelli - 25 Mayıs 2009 Saat 19:47 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok öle bır sey :):) |
|
Sinan
2. Vites 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
angell'ler cok tatlı durmus
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 ler güzel araba, almak için çok hevesliydim, arızası hiç bitmiyor dediler vazgeçtim. sanıyorum 2004 ve üzeri daha istikrarlıymış arızalanma açısından, halen emin değilim ama.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:) eyw abı
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
zaten ben ilk pugculardanım =) |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok aslan duracak :) sneıde pugcu yapalımda anlıcaksn =)
Düzenleyen EmRaH - 24 Mayıs 2009 Saat 13:10 |
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
306 lara yakışıyo bence |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hıc bı arabaya yakısmıyor bence harun :)
|
|
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
logo iptali bence 307 lere yakışmıyor maşallah kazasız belasız
|
|
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
307 kere maşallah.. :)
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepinize çok teşekkür ederim. sis farını da boş bir zamanımda ekler, fotoyu güncellerim.
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Ha yaşa Sinan, klavyemden aldın lafı
Emeğine sağlık Hadi çok güzel olmuş...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
Sinan
2. Vites 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hele birde sis farı olsa cok daha sık olur :)
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim güncellendi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
logo ıptalıne sıddetle karsıyım ama .. logoları karbon folya ıle kaplandıgı zaman daha guzel olacagını fusunuyorum
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 güzel araba body kit heleki cok yakısıyor yapabilirsen
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hep kendıne yap zaten abı hcı bana yapma
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |