|
Anahtar Pilinin Değiştirilmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2009 Saat 17:36 |
Keşke bu siteyi bir ay önce bulabilmiş olsaydım... Anahtarımın kilitleme düğmesi kırılmıştı ve yenisini taktırdım "serviste". 136 liraya mal oldu bana. Yedek anahtar da derken toplam 220 lira hesap ve izmir marşıyla yolladılar :) Bu yazıyı görünce çok üzüldüm şimdi...:( |
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
saol dostum baktım ilan kaldırılmış ama satıcıya mesaj attım artık cevap bekleyeceğiz...
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
http://www.sahibinden.com/peugeot_206_anahtar_kumanda_kutusu-43WQQaXQQ12475791WQQpXQQdisplayitem
ARKADAŞLAR BU ADRESE GİRİN BAKIN DIŞ KABI 30-40 TL ARASI SATILIYOO... |
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paylaşım için teşekkürler Haşim Bey . Bir ayrıntı da ben eklemek istiyorum. Bildiğim kadarıyla eski pil çıkartılır çıkartılmaz yeni pil takılırsa amahtarın araca tanıtılmasına gerek olmuyor, yani hafızası gitmiyor. Dolayısıyla eski pili çıkartıp uzun süre beklememek lazım. Beklenirse 206'nın kullanma klavuzunda anlatılıyordu anahtarın araca tanıtılması.
Düzenleyen Talip_019 - 23 Haziran 2009 Saat 10:41 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
<buğra>
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim anahtarlıkta eskisi gibi çekmiyor, değiştirmem lazım bi ara...
paylaşım için teşekkürler sn. ayaz :)
|
|
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
haşim usta sana yine işim düştü kusura bakma
ustam bana 206 anahtarının plastik bütonlarının olduğu önce arka kapak lazım bendeki artık kullanmadan yırtılmaya başladı fazla dayanacağını sanmıyorum.
bildiğin bir yerlr varmı internetten aradım bulamdım.
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
her eve lazım .. haşim ayaz :D
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Araç Gereçler : cr2016 Pil pz1 yıldız tornavida 8mm. düz Tornavida Anahtarımızı anahtarlıktan çıkartıyoruz Yıldız tornavida ile resimdeki vidayı söküyoruz. Düz tornavidayı resimde görülen boşluğa takıp. hafifçe çeviriyoruz. tık sesi duyarak anahtarlığın açıldığını hissediyoruz. Resimlerde gösterildiği biçimde yeni bataryamızı takıyoruz. Anahtarımızın tamamına genel bir bakış. Tersi sırayı izliyerek topluyoruz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |