![]() |
|
Benzine zam...! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2009 Saat 17:46 |
|
durum aynen bu:
![]() |
||
![]() |
||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaşıkla verip kepçeyle alıyolar
![]() |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
emrah alıştıra alıştıra söyle kardeşim bi dahaki zam olayını kalbimize indirme:)
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kanka 200 lıra verıyroum cıkıyorum yetkılı servıste hersey degısıyor :) dısarda yaptırsam yarı yarıya :) |
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|
Görcem emrah bens enin o dizelini bir servis kapılarına düşte o zaman benzimn farkını çekerler cebinden
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Valla Deniz, bunu duymaya devam da edeceksin Emrah boş geçmez zam olayını
![]() ![]() ![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
:) farketmez kardesım 15kr yakıo :):):) |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
emrah kanka dost acı söyler diye boşa dememişler bunu senden öğrenmek kısmetmiş demekki. |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
rrfireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rrfireblade
|
ohh bee iyi olmuş..bende boşa nereye para harcasam diye vahlanıyordum..allah razı olsun..padişahım çok yaşa
![]() |
||
![]() |
||
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
|
Emrah abinin benzinli değil ya bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı
![]() |
||
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
babamın dediği gibi önce indirim sonra bimdirim yapıyorlar.
3,02 lira Türkiyede litresi
kıbrısta 1,50 litresi allaha çok şükürrr. 80 TL dopoyu full yapıyorum....
|
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Hep sen koyuyorsun Emrah cidden bu zam olayınu siteye.
Emin bu konuya çözüm! banlayacakmısın ne yapacaksan yap yaaa... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 07 Mayıs 2009 Saat 19:24 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
kanka baskasından duyacagına benden duy ![]() |
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|
Emrah seni banlayacağım bak böyle haberler koyma siteye yavvvvv
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Ne zaman depoyu doldur diye keyifle benzin alabilecem merak ediyorum. Arabanın benzin pompası yanacak 8-10 litre benzinle gezmekten
![]() |
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Ben birşey demiyorum...
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, yetmiyor ötv indirimi ile 6 milyon araç sahibi magdur ediliyor..burası türkiye burda herşey var..
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
yandık ya walla ben benzin yetiştiremiyorum yaa lpg mi? taktırsam ne yapsam 30 tl lik benzin alıyorum 95 km gidiyo bazen 100 km zorluyorum ...:(
|
||
![]() |
||
|
gecen hafta ındırmıslere bu hafta 2 kurus daha zam koymuslar durmak yok ampule devam..
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |