![]() |
|
106 GTI mı ? 206 RC mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
kaiser_soze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaiser_soze
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2009 Saat 22:34 |
|
:( zamanında suan ılanda yazan rakamında uzerınde gelenlerı bile gerı cevırdım..sanırım onun acısı cıkıyor.. zamanında dedıgımde cok eskı tarıhler degıl, krızın gobegıydı..
Düzenleyen kaiser_soze - 06 Mayıs 2009 Saat 22:36 |
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hala satılmadımı :)
|
||
![]() |
||
kaiser_soze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaiser_soze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saxo vts..desem ayıp mı olur :)))
|
||
![]() |
||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
bence 106 daha güzel duruyo
|
||
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
||
![]() |
||
206clubtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2008 Konum: KoCaeLi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206clubtr
|
Eski bir 106 gti sahibi ,Yeni bir 206 RC sahibi olarak kesinlikle 206 RC diyorum.... |
||
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
şuan itibariyle vergisi 1340.00 TL bir hayli yüksek 274 TL veren biri olarak
![]() 2011 den sonra 788.00 TL ye düşüyor. |
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
206 rc yanlız vergisi acayip fazla 1600 üstünü düşünerek almak lazım bu konuda 106gti daha avantajlı tabiki karar kullanıcınındır.şahsi tercihim 206 olurdu
![]() |
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
|
RC tabikide
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
206 rc yeterli şimdilik
![]() |
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
walla gkn 106 gti temiz bulmak zor 2000 yada 1998 arası alırsın gtı alcan zaten o yaşlarda bi arabaya para vermek mantıksız hemde temiz yoktur..ama bi 206 rc 2004 hem yaşı ii hemde temizi vardır hemde koltuklar felan arabada oynicak bişi yok ama gtı sıradan 106 gibi bilen biliyor...bişi sölicem mirak çıldırma :)fuarda standa biri geldi mirağın arabasına 90 beygirmi bu dedi yok dedim gtı bu adam şaşırdı :Dbilen biliyor gtıyı duruşundan sesinden..senin arabaya bile gti dediler :)ama rc öle deil koltuklarıyla duruşuyla arkada 206 "rc" yazışıyla asalet :)uzatmim bence 206 rc admıne yakışır :)param olsa bende 207 rc alırdım fuarda bindim inceledim feci bi alet uyandırim admın :)
|
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
||
|
sınıfları elbet farklıda kim alır diye sormuyoruz ![]() Kafamda bazı planlar vardı onlardanda vazgectim 206 RC ye devam onun için ![]() |
||
![]() |
||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|
arkadaslar yapmayın bu sorulur mu? tabiki 206RC sınıfı farklı... Bu soru M3 mü M5 mi gibi olmuş?
![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
şimdi biraz işlerim var. yarın hepsini toplayıp göndereceğim. |
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
206 RC
|
||
![]() |
||
|
bişey derdim ama neyse ![]() |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
sen önce bir sat aracını daha sonra katılırım ankete =)
|
||
![]() |
||
|
sen 106 cısın zaten ![]() |
||
![]() |
||
|
sagolasın bu dökümanları bir dvd ile bana gönderirmisin ? siteye eklerim. |
||
![]() |
||
mAsKot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
bence 106 GTİ
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
birşey değil. 106yı da gönderecektim ama bende yok.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |