![]() |
|
Airbag Isıgı Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2009 Saat 16:59 |
||
tmm araştırırım |
|||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Parçanın adı Airbag Beyini :) :).. Ama işten anlayan bir parçacı ise T1B 8 82G80A referans numarası ile baksın Service Box dan ;)
|
|||
![]() |
|||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
parçanın adı bumu haşim abi |
|||
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
CGE S/D Kutusu.. Kuman kutusu diye de geçer.
|
|||
![]() |
|||
||
uzun zamandır ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
||
burdayım tabii yahu siz görmemişsiniz :))
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Evet uzun zamandır gözükmüyordu...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
aynen mirak bende bu nicki bi yerden çıkarcam diyodum anladım şimdi :)hoşgeldin
|
|||
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
vay abi sen buralarda mıydın...
|
|||
![]() |
|||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||
en iyisi ampulu sokturmek sanırım.
|
|||
![]() |
|||
||
aynen abi sökmüşler ibo anlatırken çok gülmüştüm ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
||
valla cikli cuklu bişeydi ama adını hatırlamıyorum
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Ya Refik, Emin alemsiniz hee... Emin harbi ampulumü söktün![]() ![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
o parça neymiş öle siz bana söleyin o parçanın ne olduğunu ben sanayide bulayım ucuza
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ben bunun için servise gitmiştim airbag yüzüme patlamasın diye ve servis bi parçanın değişmesi lazım dedi 180 lira civarıydı değişmesse ne olur dedim ışık yanar sadece dedi :))
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
sizin bildiğiniz bir uygulama var ise paylaşın..
|
|||
![]() |
|||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||
tamam yansın ısık :) ama aırbag devredısımıdır acaba ?
|
|||
![]() |
|||
||
benzin ışığı yanmasında :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
benimkide yanıyor ışık iyidir yansın
|
|||
![]() |
|||
||
emin ibo bana anlattı senin olayı bende arkadaşa o taktiği söledim :D
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |