![]() |
|
Airbag Isıgı Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2009 Saat 16:59 |
||
tmm araştırırım |
|||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Parçanın adı Airbag Beyini :) :).. Ama işten anlayan bir parçacı ise T1B 8 82G80A referans numarası ile baksın Service Box dan ;)
|
|||
![]() |
|||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
parçanın adı bumu haşim abi |
|||
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
CGE S/D Kutusu.. Kuman kutusu diye de geçer.
|
|||
![]() |
|||
||
uzun zamandır ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
||
burdayım tabii yahu siz görmemişsiniz :))
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Evet uzun zamandır gözükmüyordu...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
aynen mirak bende bu nicki bi yerden çıkarcam diyodum anladım şimdi :)hoşgeldin
|
|||
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
vay abi sen buralarda mıydın...
|
|||
![]() |
|||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||
en iyisi ampulu sokturmek sanırım.
|
|||
![]() |
|||
||
aynen abi sökmüşler ibo anlatırken çok gülmüştüm ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
||
valla cikli cuklu bişeydi ama adını hatırlamıyorum
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Ya Refik, Emin alemsiniz hee... Emin harbi ampulumü söktün![]() ![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
o parça neymiş öle siz bana söleyin o parçanın ne olduğunu ben sanayide bulayım ucuza
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ben bunun için servise gitmiştim airbag yüzüme patlamasın diye ve servis bi parçanın değişmesi lazım dedi 180 lira civarıydı değişmesse ne olur dedim ışık yanar sadece dedi :))
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
sizin bildiğiniz bir uygulama var ise paylaşın..
|
|||
![]() |
|||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||
tamam yansın ısık :) ama aırbag devredısımıdır acaba ?
|
|||
![]() |
|||
||
benzin ışığı yanmasında :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
benimkide yanıyor ışık iyidir yansın
|
|||
![]() |
|||
||
emin ibo bana anlattı senin olayı bende arkadaşa o taktiği söledim :D
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |