![]() |
|
R3el ( Çağrışım Oyunu ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2009 Saat 18:37 |
valla kardesim ben anlayamadim oyunu ondan eslik edemedim yavvvvv:))))))
baska bisey oynasak |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KİMSE BİŞİ YAZMİCAKMI YAWW .
ŞURALARI BİRAZ ŞENLENDİRELİM DEDİK AMA KENDİM ŞENLİK OLDUM :)
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
burahan Altıntop :)))))
|
|
3 in 1
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Burhan altıntop :)))
|
|
3 in 1
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Kurallar çok basit arkadaşlar herkez bir öncekinin yazdığının benzer devamını getirecek...
En yaratıcı zekalar ve değimler ardı ardına gelecek.
ör: Ne babası
( bir sonraki )
iskele babası..
bir sonraki
ismetin babası
Böyle böyle devam edecek :)
![]() hadi kolay geleeeee
|
|
3 in 1
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |