![]() |
|
106 Jant Seçimi (Tornade Buldum YARDIM) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2009 Saat 21:39 |
EVET FOTO BEKLİYORUZ...
ALLAH TEKERİNE TAŞ DOKUNDURMASIN... |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Murat bekliyoruz, canavarın fotoğraflarını...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En kısa zamanda fotoğrafları koyacağım ..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Güle Güle kullan kardeşim, fotoğraflarıda paylaşırsan seviniriz... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
hadi güle güle kullanmak nasip etsin
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Jant lastiği aldım arkadaşlar.
Taktım da, kaliperide kırmızıya boyadım, çok şık durdu :) |
|
![]() |
|
Bu jant 15" değilmi?
|
|
![]() |
|
megAkrep07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Kyrenia Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı megAkrep07
kıbrısdaki fiyatları görsen ihtiyacın olmasa bile alırsın :D
|
|
07 KM 262 <206>
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
HAAA BU FİYATA LASTİK DAHİL DEĞİL
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
KERDEŞİM BUGÜN LEFKOŞA FAB. LTD PEUGEOT ANA BAYİİSİNDEN AYNISINI SORDUM 14 LÜK 4 JANT İÇİN 930 € fiyat VEDİLER.
BAYILMIŞIM YENİ AYILDIM :))))
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Bende Katılıyorum o paraya sadce lastik alınır kaçırma bence
![]() |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
o paraya o jant lastik normal, alınır aracınıda kasmaz.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ben bi kaç ay önce sadece jantı 300 e almıştım bence iyi fayat ama lastikler kullanılacak durumdaysa.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
al be kardeşim 500 liraya 4 lastik alınır, temizse alll
|
|
![]() |
|
çok ufak tefek çiziği var. olacak ama o kadarda.
markasını bilmiyorum ama üzerinde hız lastikleri var. durumu fena değil. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
o zaman gti jantı derim güzel tak gitsin iyi fiyat bence sağlamsa jant...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
Bende RC jantı istiyorum aslında ama bütçe sınırlı biraz
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eet bencede RC jantı tak
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Sevemedim şu jantları bi türlü .
Daha güzel bişey bak bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |