|
Araçınızın Dilinden Anlayın ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2008 Saat 00:27 |
ben arac bakımlarını kendım yapıyorum mumkun oldukça yag ve yağ fılıtresını her 10.000km de değişiyorum kullandığım yağ 15/40 yağ kalınlıgı sızce nasıl özel volvo yağ var onu kullanıyorum volvonun mobile yaptırdıgı özel kendı yağ
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Problemleri es geçmeyin, kontrol edin, tamir edemiyorsanız servise gidin. -Aracınızın bakımını üreticinin tavsiye ettiği şekilde, yetkili kişilerce ve düzenli yaptırın. -Otomobilinize muayene yapılınca güvenli olacağını sanmayın. -Far ve kuyruk lambalarını düzenli kontrol edin.( Duvara karşı kontrol edebilirsiniz.) -Ayarsız farlar, hem diğer sürücüleri rahatsız ederek gözlerini alacak ve tehlike yaratacak hem de sizin görüşünüz yetersiz olacaktır. -Lastiklerinizi ayda en az bir kere kontrol edin. Basınçlarını üretici firmanın uygun gördüğü değerlerde tutun. Lastik dişlerinin 2 mm nin altına düşmesine izin vermeyin. -Motor yağı, fren hidroliği, silecek suyu, soğutma suyu, hidrolik direksiyon ve debriyaj sıvılarının eksik olmamasına dikkat edin. Uyarı ışıklarını beklemeyin. -Yağ seviyelerini ölçerken düz bir zemine park edin, yağ çubuğunu silin ve seviyeyi öyle kontrol edin. -Cam sileceklerinizin yeni olmasına dikkat edin. -Ön camınızdaki yağlı, yapışkan veya uzun süre kalmış kiri, sileceklerinizle temizlemeyin. Bu, durumu daha da kötü yapar. -Silecek suyu fıskiyelerinizi bir iğne ile, hep ayarlı tutun. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |