SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Araç içi ekran android auto sorunu hk.

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ozzy1903 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites


Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2025
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ozzy1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Araç içi ekran android auto sorunu hk.
    Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2025 Saat 17:18
Sorunum çözüldü soul tech type-c usb kablo aldım birde ekran fabrika ayarlarına dön diyerek problemim giderildi.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı


Yukarı Dön
Ozzy1903 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites


Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2025
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ozzy1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2025 Saat 23:03
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılmış bulunuyorum 1 hafta önce 2019 model 2008 1.5 bluehdi araç satın aldım fakat araç içi ekranda iphone bir telefon bağladığımda direk olarak algılıyor usb kablo üzerinden fakat android bir telefon bağladığımda hiç bir tepki vermiyor , peugeot update yazılımı üzerinden güncel sürümü usb üzerine atıp güncelleme yaptım fakat yine telefonu hiç algılamıyor forumda bir kaç yöntem'de denedim bluetooth ile bağladık'dan sonra kablo bağladım yine olmadı android auto uymlu bir type-c kablo kullanın diyen var bir tek onu denemedim telefonumun modeli samsung s20 fe android sürümü 13 konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.