|
Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
msk_sansal
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2024 Saat 21:30 |
Merhaba
Konu çözüme kavuştu mu? Dünden beri ben de aynı durumdan muzdaribim. Servis randevusu alamıyorum. Yol yardım binin sorun olmaz diyor . |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
gokhansaglam
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2024 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansaglam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, Nisan ayında 2008 2020 55.000 1.2 puretech manuel tamamı servis bakımlı bir araç aldım. Araç bazen motor çalıştırdığımda motor arızası veriyor ve iki silindir çalışıyor. Yalnız kontak kapatıp 15 dk beklediğimde düzeliyor. Servis arıza olduğunda aracı kapatmadan getirmem gerektiğini belirttiğinden 3 aydır servise arızayı kanıtlamaya çalışıyorum. En sonunda 3. Silindirde arıza verdiği tesbit edildi, 3 ayda 3 kez bujiler tamamen değişti, bobin yeri değişti, ejektör konumu değişti, ejektör revizyonu yapıldığı söylendi. Şimdi ise bir arıza daha verdiğinde motorun değişeceğini belirtiyorlar. Aynı şeyleri yaşayan var mı ? Aracı iade etmeye halen hakkım var mı ? Özel durumlar nedeniyle kapımda araca ihtiyacım var. Her ay iki üç kez servise gidip aracımı bırakmaktan yoruldum. Benim için mesaili bir iş haline geldi. Konuları çok fazla açıklamaktan da yoruldum. Bu nedenle özet geçmeye çalıştım. Yardımcı olabilecek kimse varsa detay paylaşacağım. Teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |