|
206 arka silecek hortumu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ErcanÖzcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2022 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErcanÖzcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2024 Saat 21:45 |
Merhaba,3. fren lambasının iki adet civatası var. Onu söküp çıkarırsanız hortumu değiştirebilirsiniz.
|
|
Red206frkn
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2024 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Red206frkn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba iyi günler geçtiğimiz ay 2005 model 206 xt satın aldım. Aracımdan genel olarak memnunum aldığım günden beri bir çok eksiğini kendim yapmaya çalışıyorum. Şimdi sizlere danışmak istediğim konuya gelecek olursak. Arka silecek çalışıyor su atma özelliğini açtığımda sağ arka tekerin ordan yere su damlatıyor, hortum bagajın olduğu yerden kopmuş ve çamurluğun içine kaçmış ben bu hortumu yenilemek su atma özelliğini tekrar aktif hale getirmek istiyorum. Çamurluğun içine giden hortumu nasıl değiştirebilirim. Tekerin ordan mı sökmek gerekiyor yoksa aracın içinden hortuma ulaşabileceğim bir yer var mı çok fazla araştırma yaptım ama sonuca ulaşamadım aranızda bu sorunu yaşamış çözüme ulaşmış varsa yardımcı olursa çok dua edeceğim. İyi forumlar şimdiden teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |