|
308 1.6 hdi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mkldrsn
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2023 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2023 Saat 18:10 |
Sorunu çözebilirsiniz buradan yazar mısınız bende de aynı problem var kac tane ustaya gittiysen hepsi farklı birsey diyor servise yaklaşamiyoruz zaten
|
|
furkan5566
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2023 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan5566
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar
1)Araç 2011 308 1.6hdi otomatik 207.000 km'de vites geçişlerinde vuruntu yapıyor. Baskı balata değiştikten sonra olmaya başladı.Şanzıman yağından veya kodlanmasında bir problem olabilir mi? 2)Trafikte ayağımı gazdan kesince araç öne doğru silkeliyor.motor kulağı sanzıman kulağını değiştirdim yine çözülmedi.Sebebi şanzımanda olabilir mi? Samsun içinde işinin ehli Allah korkusu olan bir usta var mıdır?Aldığımdan beri problemlerle uğraşıyorum çıldırma noktasına geldim.Saygılar
|
|
furkandemircioğlu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |