|
Anasayfa sağ click engelleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 Saat 13:31 |
bende mozilla kullanıorum ve yine de sayfa açılıoda hani olmasa demiştim =)
neyse artık. aslında sağ click'e hiç izin vermeyen ve uyarı ekranı çıkarmayan scriptler var onlardan kullanılsa daha ii olur die düşünüyorum (= |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Ctrl + sol mouse tuşu sayfayı yeni tab da açar.. Düzenleyen hasimayaz - 07 Mart 2009 Saat 09:59 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
forumda her sayfanın en altına bakarsanız son 15 konuyu ordanda takip edebilirsiniz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı ıslemı bende yapıyorum mozzila kullanıyorum o engelleme yıne cıkıyor ama sayfaları acabılıyorum sekme halınde..
bu uygulamanın yapılmasının amacı sayflarımızdan bılgı hırsızlıgını engellemektır.. |
|
Eastanbul
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
|
benim mousemda o özellik yok ne yazıkki!
|
|
MicroChip
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2008 Konum: Kozyatağı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MicroChip
|
o işlemi sağ tıklamadandanda yapabilirsin, sekme açmak istediğin başlığın üstüne mouse'un tekerleğiyle tıkla açılıcaktır
|
|
Eastanbul
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
|
Sayın yöneticilerimiz;
anasayfada yapılan sağ click engelleme uygulamasıyla pek anlaşamamış bulunmaktayım. forumu takip ederken genelde anasayfadaki son durum bölümünden takip ediyorum ve el alışkanlığı en aşağı 3-4 sayfa açıorum. bunu da sağ tıklayarak yeni sekmede aç diyorum. sayfaları açabiliorum ama her tıklamada error ekranı veriyor. "copyright" olarak. biliyorum uygulamanın amacı paylaşımların bilgilerin 3. şahıslarca kopyalanmaması ama bu durum beni accayip rahatsız etti =) yazmıcaktım bunu ama burama kadar geldi (= (omuzdan az yukarı boyun civarlarına felan) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |