|
peugeot 308 e-hdi start stop sorunu hk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yunuserk
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2023 Konum: KIRIKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2024 Saat 14:06 |
Merhaba Arkadaşlar Kırıkkale Çözüm Oto Niyazi usta çözümü buldu. Yapmış olduğu testler ve uygulama ile sorunun yan sanayi takılan gergi takımında olduğunu gördü. Gergi kendini bırakmadığı için start stop devreye gırmedıgını söyledi. Ankara Hakan pejo dan şase numarasına göre Euro 5 motor gergısını aldım 3,850 tl. Montajını yaptık sorun çözüldü. burdan anlaşılıyor kı orjınal parçaya devam
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ankara tarafına işiniz üşerse ivedikte mass pegeot - şaşmazda alsancak peugeot özel servisler bunarda cihaz var hocam üniversal ürünlerde bir çok detay gözükmüyor malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
yunuserk
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2023 Konum: KIRIKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba tekrardan hocam
ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım. orjinal cihaz bulunduğum sehırde olmadıgı ıcın baktıramadım. taktırdığım cıhazlarda da herhangı bır kod veya arıza kaydı cıkmadı
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam hata kodlarına bakıldımı aracın. özellikle orjinal yazılımla baktırmanızı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
yunuserk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar
2013 model E-HDİ aracımın uzun yol haricinde start stop çalışmadığı için aküsünü değiştirdim. değiştirdikten sonra ışıklarda veya duraklamada aracım stop ediyor fakat tekrar ayağımı çekince start yapmıyor manuel çalıştırıyorum. gergi kayış akü hepsi değişti. fakat sorunum düzelmedi. başına gelen var mı ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |