|
peugeot 206 1.4 benzinli şakırtı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2023 Saat 17:24 |
krank ta bir sorun olması hocam kol yatak yada ana yataklarda boşluk oluşmaya başlamış olabilir. karteli söktürüp bir kontrol etirmenizi tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
206oguz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2023 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım Peugeot 206 x-desing 1.4 benzinli aracımda yaklaşık 6 aydır bir şakırdama problemiyle uğraşıyorum aracın yürümesinde çekişinde veya çalışmasında hiçbir sorun yok tekleme yok fakat gaza bastığımda veya yokuş çıkarken araba yüke bindiğinde bir şakırdama duyuyorum bazen aracı ilk marş bastığı zaman da bu sesi duyuyorum . katalizörü değiştirdim subapları kontrol ettirdim yağ bakımı ve bütün ağır bakımlarını yaptırdım fakat sorun çözülmedi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |