|
C3 Silecek arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2023 Saat 09:04 |
Muhtemelen dediğiniz gibi hocam soketlerde oksitlenme var sökmesi biraz zahmetli olabilir bilmeyen biri için
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Simuzer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tekrar merhabalar, yaklaşık 1 senedir, havalar nemli olduğunda (özellikle bahar ve kış aylarında) silecek motoru 1. kademe hızda adım adım sanki zorlanarak çalışıyor, 2. kademede ise hiç çalışmıyor. Havalar kuru iken, herhangi bir sorun olmuyor. 1. kademe hız normal, teklemeden çalışıyor, 2. kademede ise daha hızlı çalışıyor. Araçta yağmur algılama sensörü var. Nemli havalarda, otomatikte iken, az yağmurda (1. kademe) tekleyerek çalışırken çok yağmurda duruyor. Mecburen, otomatikten 1. kademeye alıyorum. Lexia ile baktığım kontrolde, silecek kodu; 1. kademe ve 2. kademe hız bilgilerini gösteriyor. Burada arızalı olduğunu düşünmüyorum Sanırım silecek motoru havadan nem kapıyor olabilir Onu çıkarıp, temizlemek, kurulamak varsa contası lastiği yenilemek sorunu çözer mi ? Bu motoru sökmek zor mudur ? Ustaya mı gitmeliyim. Düzenleyen Simuzer - 03 Ekim 2023 Saat 08:53 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |