|
306 gtı 3 cu vıtes max. hız |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 Saat 17:15 |
||
Hadi bakalım..Sıkıntının kaynağının bulunması iyi olmuş..
Düzenleyen Demir - 07 Mart 2009 Saat 17:17 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
306gti 3 vites ortalama 145,,160 arası km hız yapıyor..
|
|||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tarihe altın harflerle yazacaksın adını emrah 306 gti'a 307 dizelle kafa tutan adam olarak.
Gti'da kesin bir problem vardır 3. viteste gökhanın dediği gibi neredeyse 1.4 quık görüyor 135'i
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ilk dedıgın verılere gore kalkardık ama sımdı sınıf farkı cıktı ortaya :D |
|||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
arkdaslar sorunu bulduk gosterge panelenın soketı tam oturmamıs araba o yuzden hatalı gosterıyomus teybı baglarken ben bıraz soketlerı kurcalamıstım on panelı sokup sorun ordan kaynaklanıomus cevaplara tesekkurler sımdı tamırını yabtık ve test ettık sorunsuz calısıo konu kıtlenebılır :)
|
|||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
||
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
3. vites 306 gti tahmini olarak 160 170 civarıdır max. yinede kullananlar daha iyi bilir
1.4 quik bile 3. vites max 135 km yapıyor. Düzenleyen GKN - 05 Mart 2009 Saat 23:14 |
|||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2. vites 6-7 bın dd de 120 gordum |
|||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Cihangir bende şuan 306 araştırıyorum kısmetse yakında bir 306 sahibi olacağım, ama ne yazıkkı sitede bildiğim kadarıyla 1 kişide 306 var oda pek sık online olmuyor. Size bu konuda yardımcı olacak kesin bir kişi vardır. Oda Serhat TUTAR...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cıhangız aracım 1.6 dızel 307 110ps 3vıtesde 135 goruyorum bı baktırn sız ona
kalkalım mı :D:D |
|||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Evet bencede bir problem var benim 206, 1,4 90 beygir bile 2. veteste 90 km hızı buluyordu
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
||
arkadaslar 99 model 306 gtı aracların 3 cu vıtestekı max hız suratlerı nelerdır vede devır kac bınde kesıyor bılgısı olan varmı bızım aracımız 3 cu vıteste 6 bın devırde 120 km yapıyor bı aksılık varmıs gıbı geldı bana ???
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |