![]() |
|
306 gtı 3 cu vıtes max. hız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 Saat 17:15 |
||
Hadi bakalım..Sıkıntının kaynağının bulunması iyi olmuş..
Düzenleyen Demir - 07 Mart 2009 Saat 17:17 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
306gti 3 vites ortalama 145,,160 arası km hız yapıyor..
|
|||
![]() |
|||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
||
Tarihe altın harflerle yazacaksın adını emrah 306 gti'a 307 dizelle kafa tutan adam olarak.
Gti'da kesin bir problem vardır 3. viteste gökhanın dediği gibi neredeyse 1.4 quık görüyor 135'i
|
|||
![]() |
|||
||
ilk dedıgın verılere gore kalkardık ama sımdı sınıf farkı cıktı ortaya :D |
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkdaslar sorunu bulduk gosterge panelenın soketı tam oturmamıs araba o yuzden hatalı gosterıyomus teybı baglarken ben bıraz soketlerı kurcalamıstım on panelı sokup sorun ordan kaynaklanıomus cevaplara tesekkurler sımdı tamırını yabtık ve test ettık sorunsuz calısıo konu kıtlenebılır :)
|
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
3. vites 306 gti tahmini olarak 160 170 civarıdır max. yinede kullananlar daha iyi bilir
1.4 quik bile 3. vites max 135 km yapıyor. Düzenleyen GKN - 05 Mart 2009 Saat 23:14 |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
2. vites 6-7 bın dd de 120 gordum |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Cihangir bende şuan 306 araştırıyorum kısmetse yakında bir 306 sahibi olacağım, ama ne yazıkkı sitede bildiğim kadarıyla 1 kişide 306 var oda pek sık online olmuyor. Size bu konuda yardımcı olacak kesin bir kişi vardır. Oda Serhat TUTAR...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
||
cıhangız aracım 1.6 dızel 307 110ps 3vıtesde 135 goruyorum bı baktırn sız ona
kalkalım mı :D:D |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Evet bencede bir problem var benim 206, 1,4 90 beygir bile 2. veteste 90 km hızı buluyordu
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
arkadaslar 99 model 306 gtı aracların 3 cu vıtestekı max hız suratlerı nelerdır vede devır kac bınde kesıyor bılgısı olan varmı bızım aracımız 3 cu vıteste 6 bın devırde 120 km yapıyor bı aksılık varmıs gıbı geldı bana ???
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |