|
Depullotion system faulty |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serdarcan34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2023 Saat 02:44 |
Aracınız orijinal servis bilgisayarı ile yazılımını güncelledinizmi hiç arkadaşımda çok uğraştı vti ile yazılımı serviste güncelledi sorunu düzelmişti
|
|
uiyigun
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam Merhaba Aynı sorun bendede mevcut, Araç zengin yakıt karışımı verip duruyor senin durum çözüldümü ? Bende Benzin pompası, buji, bobin, benzin filtresi, map sensörü, kelebek, triger, yağ pompası, termostat değiştirdim sorunu çözemedim sen halledebildin mi ?
|
|
Saygılarımla.
|
|
Gürkan gürkan gürkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gürkan gürkan gürkan
|
Malesef öyle olmuş araba ekmeğini yemiş.. teşekkür ederim dostum
|
|
MehMetC3
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha önce hep Gazda kullanılmış senden önceki sahibi gaz bu motorlarda sıkıntı hiç takilmamis olanı çok sağlıklı... vti motor LPG kiti uyumu var deseler usta veya kişi inanma hiç bir uyumu yok senden önceki kullanıp ekmeğini yemiş sen revizyon yapmışsın nerede ise ama valf ler conta lar işlevi azalmış olabilir.
|
|
Gürkan gürkan gürkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2023 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gürkan gürkan gürkan
|
Selamlar herkese.
Aracın 2008 model 1.6 vti al4 şanzıman 207 Gaz kullanamıyorum arabada.. prims marka gaz var hersey yerinde ama aracı gaza alıyorum çeyrek depo gitmeden şekilden sekile giriyir.. titriyor gaz yemiyor sürekliarıza veriyor.. bu arada arabayı aldığımdan beri o kadar çok para harcadım ki... anlatamam sayamam bujiler triger oksijem sensörleri her şey değisti daha sayamadığım bir sürü şey değişti... arabaya 2022 hazirandan beri 70.000 tl harcadım nolir şu arabanın dilinden aayan biri yardımcı olsun ne olur.. parayı geçtim lanet olsun ama keyifle binemiyoruz arabaya 🤦🏻♂️
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |