![]() |
|
Triger Kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2023 Saat 12:05 |
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. parça kodunu ile bakılırsa daha iyi olacaktır. birde ivedikte mas peugeot var abdurrahman usta ile görüşürseniz yardımcı olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
adaci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhabalar,
aranıza yeni katılmış bulunuyorum. İyi mi yaptım kötü mü bilemedim :) İlk konum olarak size bir sorum olacaktı. Geçtiğimiz ay 2001 model 206 gti sahibi oldum ancak bu triger kapağı kırıktı. Birçok parçacıya sormama rağmen uygun bi ürün bulamadım. Bir tane servis 406 1.8 ler ile aynı triger kapağına sahip olduğunu söyledi. Bu doğru mu? Alsak uyum sağlar mi acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |