|
Renk tonu farkı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2023 Saat 18:17 |
yanlış hatırmıyorsam o parça plastik olması lazım hocam. ton farkı malesefki plastik parçalar özellikle bu tip renkelerde olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Apeiron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2023 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Elixir kırmızı renk aracımı cuma günü bayiden teslim aldım, ertesi gün aracı incelediğimde arka çamurluk ve bagaj kapağı arasında kalan parçanın renk tonunda farklılık olduğunu farkettim, ki bu farklılık sol tarafta sağa göre daha baskın durumda, bu durum bu araçlarda normal mi ? Trafikte de aynı renk araca denk gelemediğim için ne yazıkki inceleme fırsatım da olmadı. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. İyi akşamlar. Düzenleyen Apeiron - 07 Mart 2023 Saat 19:52 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |