![]() |
|
10 bin bakım tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
1e1b ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2023 Saat 13:13 |
Müsait bir zamanda ben de gideceğim,. aracımda aşırı yakıt tüketimi var. Konu açtım ama yazan eden olmadı henüz.
Düzenleyen 1e1b - 03 Şubat 2023 Saat 13:13 |
|
![]() |
|
1e1b ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam, Avcılar'da yıllardır gittiğim ve güvendiğim iyi bir usta var. Yakınsan yardımcı olabilirim.
|
|
![]() |
|
junlee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2021 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Araç benzin+LPG
Parçaları kendim almayacağım hepsini komple bir serviste yaptırmayı düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Merhaba, araç dizel mi? Parçaları kendiniz alıp sadece işçilik mi vermek istiyorsunuz?
|
|
![]() |
|
junlee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2021 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar
2005 model 1.4 aracıma 10bin bakımı yaptıracağım İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |