|
Peugeot 307 kendi kendine far yakma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
illetyus
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2022 Saat 18:07 |
Ön cam in sol al tarafında su toplama haznesi var
Eğer oradan tüp elektirik kablosu yada ses sistemi kablosu Geçiyorsa oradan bsi beynine de su gidiyor.. bu tane sıvı conta Al ve oradaki Deligi kapat .. aynı sorun u bende yaşadım aracı imbo İptali yaparak calistirabilddik.. ve bsı beyni ni İzmir'de dahi bulamadım İmbo iptal olunca klima çalışmıyor özellikle.. Düzenleyen illetyus - 30 Aralık 2022 Saat 18:08 |
|
arifbsrn
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
duyduğum kadarıyla özellikle 307'lerde bsi beyni çok kolay su alabiliyormuş.
youtubede Mert Nazmi Serin diye bir makina mühendisinin kanalı var. videolar biraz uzun ama çok bilgi verici. beyin resetlemeyle falan düzelme ihtimali olabilir. geçmiş olsun.
|
|
Berkan355252
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkan355252
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar merhaba. 2002 model peugeot 307 1.6 xt sahibiyim. Geçenlerde şiddetli bir yağmur yağdı sonrasında araçta garip sorunlar çıkmaya başladı kapalı haldeyken kendi kendine far açıp kapatma silecek çalıştırma kontaktaki bütün arıza ışıkları yanıyor falan. Akü kutup başını söküp takıyorum çalıştırıyorum hiçbir problem yok. Sizce neden yapıyor olabilir çözümü nedir?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |