|
407 iç dikiz aynası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2022 Saat 12:58 |
Çok teşekkür ederim arkadaşım, ben de senin dediğin gibi geçmeli üniversal ayna aldım, camını kestirip benim dikiz aynasına yapıştırdım, çok güzel oldu, ayrıca fiyatı da sadece 100 TL...👍🏻☺️
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Universal bir dikiz aynası alıp takabilirsiniz. hem de çok daha uygun. bin tl vermek mantıksız.
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar mrb, 407 aracımın iç dikiz aynası camı kötü olmuş, lekeler ve kararma var, yenisi de 1000 lira civarında, iç dikiz aynası camına normal lavabo aynası kestirip, yapıştırmak istiyorum, başka bir çaresi var mı, teşekkürler...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |