![]() |
|
308 partikül sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alyonex321 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2019 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alyonex321
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2022 Saat 12:43 |
Haklısın bende bu yüzden İptal ettirdim zaten
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malesef günümüz sartlarında insanlar iptal ettirmekten başka çareleri kalmıyor. malum parça fiyatları yüzünden.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
alyonex321 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2019 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alyonex321
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi akşamlar arkadaşlar 2008 model 308 1.6 HDI aracımda 1.5 yıldır partikül filtresi tıkanmasından dolayı anti polution ve risk of filter hatalarını alıyordum araç çekişten düşüyordu arada bir araba 3 Bin deviri geçmiyordu torosu bile sollayamıyordum son 2 hafta felaket şekilde 3 Bin deviri geçmemeye başladı
Şimdi yaptırdığım işlemler geçen sene 1- partikül sıvısı (serumu) 500 TL işçilikle birlikte değişti sorun düzelmedi. Hemen ardından 2- müşürden spreyle temizlendi 350 TL hiç Bir işe yaramadı arabayı 2 ay boyunca yüksek devirde kullandım 4-5 bin devirle. 3- Peugeot servisine götürdüm orjinal serumu takalım dediler + deposu değişti 3 Bin TL yine düzelmedi 4-Kahramanmaraşta partikül filtresini temizleyen kimse yok yapabilen kimsede yok bilende yok sadece iptal yapanlar var bir firmayla görüştüm kurumsal olduğunu söyledi Ecuprime ismi. Temizletmek istedim iptale karşıydım açıkçası havayı daha fazla kirlettiği için sizin tavsiyeniz nedir abi dedim okadar partikül temizledim ama her seferinde 2-3-6 ay sonra yine geliyorlar dedi benim tavsiyem iptal ettir kurtul dedi bende kabul ettim 10 dkda iptal etti arkadaş muayeneden geçmezse egzoz getiririm dedim ne zaman istersen getir garanti veriyorum ben dedi 1.5 yıldır hata verip duruyordu çekişten düşüyordu yakıt tüketimi 7.4 litreye çıkmıştı şimdi eskisine 6.2 ye düştü yine böyle bir sorundan kurtuldum sonunda anlatmak istedim sizlere yorumlarınızı bekliyorum. Not: partikül filtresini açtılar adamlar gözlerine inanamadi böyle bir filtre ilk defa gördüğünü söyledi içinde ki gözenekler bile erimiş ti tamamen temizlenmesine imkan bile yok dedi ya yenisini alacaksın 15-20 milyar arası fiyatı sanırım yada İptal başka çaresi yok dedi o yüzden İptal ettirdim ben kafam rahat artık.
![]() Düzenleyen alyonex321 - 08 Haziran 2022 Saat 23:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |