|
Soğuk Motor Stop Etme, Arıza Lambası ve Fan Açma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Zeus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2022 Saat 11:50 |
Arkadaşlar herkese merhaba,
208 1.2 PureTech Active model Prins marka LPG'li bir aracım var. Aracımı soğuk motorda çalıştırıp rölantiye bıraktıktan 10-15 saniye sonra; göğüsteki tüm arıza lambaları yanıyor, fan açıyor ve gaz yememeye başlıyor. Gaza bastığım zaman motor dengesizleşiyor, titreme yapıyor ve hiç güç üretmiyor. Kontağı kapatıp açmam fanı bile durdurmuyor, tüm arıza lambaları halen yanıyor. Fanı durdurabilmek için kutup başını söküp takıyorum ve arıza lambaları sönüyor. Bu sorunu yaklaşık 6 aydır yaşıyorum. Aracın arızaya geçmemesi için de soğuk motoru 3000 devirde 2-3 dakika çalıştırmam gerekiyor. 2-3 dakika çalıştırırsam yukarıdaki sorunu yaşamıyorum. Servise götürdüğüm zaman arızayı bulamıyorlar. Bu arıza ile ilgili görüşü, bilgisi, tecrübesi olan var mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |